Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Ηρακλής χωρίς άδεια, ο Παπαθανασάκης χωρίς… παρέα

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Ηρακλή που αν δεν πάρει άδεια κι αν πορευθεί με τον Παπαθανασάκη μόνο του, θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Τελικά, αν ο Ηρακλής δεν καταφέρει να λάβει την άδεια, ακόμη και σε τρίτο βαθμό, (εφόσον απορριφθεί σε δεύτερο και προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο), είμαστε αναγκασμένοι να συζητήσουμε για μια άλλη… μέρα. Για ώρες που, από τη μια η διοίκηση Παπαθανασάκη θα πρέπει να εναρμονιστεί με το γράμμα του νόμου και τους γνωστούς περιορισμούς, που φέτος είναι ακόμη πιο σκληροί κι από την άλλη, θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερες επιλογές.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

zahariadis@hotmail.com


Και μιλώ για ποδοσφαιριστές, αφού το θέμα προπονητή δεν απασχολεί. Ο Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι παραμένει και τιμά το συμβόλαιό του, κατά συνέπεια, μάλλον δεν θα το συμπεριλάβουμε στα παραπάνω.

Θέλω να σημειώσω ότι υπάρχει ήδη μια προεργασία, με την αναζήτηση νεαρών και κάτω των 23 ετών, από το εξωτερικό, γεγονός που δείχνει ότι κάποιος εκεί στον Ηρακλή συμβιβάζεται πλέον με την ιδέα της απόρριψης της αδειοδότησης.

Τέτοιου είδους επιλογές είναι προφανές ότι περικλείουν ένα σωρό κινδύνους και το σημαντικότερο είναι η υπόθεση παραμονή, που «έπαιξε» και πέρσι ως ένα βαθμό.

Ακόμη κι αν δεν είναι ο Ηρακλής που αξίζει να παίζει για να μείνει όρθιος, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, από τη στιγμή που τα δεδομένα δεν θα είναι ευχάριστα και δεν θα γίνουν οι μεταγραφές των έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Θα είναι πολύ εύκολη προσέγγιση, σχεδόν γελοία, αν υποστηρίξουμε ότι η επιτυχία του Πανιωνίου θα πρέπει να γίνει οδηγός. Ήταν απλά θέμα συγκυριών και του ρυθμού που απέκτησαν με τον ενθουσιασμό τους οι Νεοσμυρνιώτες για να φτάσουν στα πλέι-οφ. Για την επιτυχία τους, που είναι ήδη σημαντική, θα συζητήσουμε του χρόνου, όταν τελειώνει το επόμενο πρωτάθλημα και όλοι θα είναι προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο ως πολύ καλή ομάδα.

Ο Ηρακλής λοιπόν βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο που, εμένα προσωπικά, που έζησα εκείνες τις μαύρες μέρες του υποβιβασμού, με φοβίζει.

Και αυτό το λέω όχι γιατί ανησυχώ για την αγωνιστική του συμπεριφορά, που κι αυτή είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό εφόσον ισχύσουν οι περιορισμοί. Φοβάμαι ότι αυτός ο άνθρωπος που κουβαλά την ομάδα μόνος του, ο Σπύρος Παπαθανασάκης, είναι πολύ μόνος του και θα είναι πιο εύκολη λεία, όπως έγινε και πριν πέντε χρόνια, όταν ο Ηρακλής ήταν γυμνός και δεν υπήρχε καμία απολύτως στήριξη. Το διοίκησαν απατεώνες και τυχοδιώκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x