Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Μίχελ, ο Μολέντο, η ταχύτητα του Ιβάν

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Μίχελ και τις μεταγραφές που αργούν, τον Μολέντο και το Γενάρη της ενίσχυσης του διεκδικητή του τίτλου.

Το πιο εύκολο είναι να αποδοκιμάσεις τον Μίχελ και να τον απομονώσεις ως το βασικό υπεύθυνο στο φιάσκο του Μολέντο.

Πιο πολύ φιάσκο θα μου φαινόταν αν είχε αποκτηθεί τελικά με ένα σκασμό ευρώ, με τρεις παίκτες ελεύθερους ή δανεικούς και με πρωτάθλημα που ο ΠΑΟΚ θα είχε τρεις ή τέσσερις αντιπάλους, που έχοντας δανεικούς από την Τούμπα, δεν θα τους βάλουν να αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα που ανήκουν. Όπως ο Ατρόμητος.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Δεν μας άρεσαν οι δανεισμοί, δεν μας άρεσαν και οι συμφωνίες να μην αγωνίζονται οι δανεικοί κόντρα στον Ολυμπιακό, μία από τα ίδια συμβαίνει τώρα, στην εποχή της εξυγίανσης, του υποτιθέμενου ανταγωνιστικού πρωταθλήματος και της ισονομίας.
Αφήστε καλύτερα… Είναι βέβαιο ότι θα το βρούμε μπροστά μας. Πιο πολύ θα μας ενοχλήσει αν τυχόν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Τώρα, για να επιστρέψω στον δύσμοιρο τον Μίχελ, μου φαίνεται ότι αυτός ο ΠΑΟΚ πόνταρε εκ νέου σε… κουτσό άλογο. Σας είπα ότι είναι εύκολο να τον δείξεις με το δάκτυλο και να πεις ότι ο υπεύθυνος για όλες τις «στραβές» μεταγραφές.

Αλλά, τι άλλο να πει κανείς… Ο Λεβέκ, ο Ελ Καντουρί, ο Μακ που περιμένουμε μπας και παίξει ως Μακ, ο Ρέι, που εκπαραθυρώθηκε και ο Πασχαλάκης του έφαγε τη θέση.

Ο Βιερίνια δεν έχει θέλξει με τις εμφανίσεις του, αλλά, θεωρώ ότι θα είναι εκεί στα πιο δύσκολα για να δείξει την αξία του και να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Μαουρίσιο κάνει φτιάχνει. Μέχρι εκεί. Ο Πέλκας είναι εσωτερική μεταγραφή και… Τέλος.

Να τραβήξουμε μια γραμμή και να κάνουμε τη σούμα του καλοκαιριού με το Μίχελ να είναι ο υπεύθυνος και αν κάπου δεν το… είχε, ήταν στην επιλογή του πρώτου προπονητή, που του φόρεσε ο Σαββίδης (μάλλον μέσω Βούκιτς).

Το πρόσημο δεν είναι θετικό. Είναι άστα να πάνε.

Ο ίδιος χειρίζεται μια υπόθεση σαν αυτή του Μολέντο, του τάζει λαγούς με πετραχήλια και δεν γίνεται η… αγορά του αιώνα. Δυό εβδομάδες, αν όχι παραπάνω, μας πρήξανε με το σήριαλ του Βραζιλιάνου. Δεν υπάρχει άλλος; Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση που θα βοηθήσει άμεσα;

Και μια που μιλώ για άμεση ενίσχυση, ποιος χρεώνεται ότι ο Αζεβέδο θα παίξει… προσεχώς; Πότε ακριβώς; Μέσα Φεβρουαρίου. Το ότι δεν είναι έτοιμη μεταγραφή, ποιος φταίει;

Είπαμε είναι εύκολο να «κυνηγήσουμε» τον Μίχελ, αυτόν δείχνουν άλλωστε κι από τον ΠΑΟΚ, ως τον υπεύθυνο για τις μεταγραφές.

Αλλά, θα το προσεγγίσω με επιφύλαξη, δεν γνωρίζω αν ο Ιβάν είναι αποφασιστικός αυτή τη φορά και δίνει αμέσως εντολή για να προχωρήσουν οι πιο λεπτοί χειρισμοί ή καθυστερεί μέχρι να ενημερωθεί και να αποφασίσει αν θα δώσει τα χρήματα ή θα τα κρατήσει στο σεντούκι του.

Πάντως, είναι 18 του… μηνού και δεν έχει γίνει ακόμη ούτε μία μεταγραφή που θα παίξει την Κυριακή. Αντε το αργότερο τη μεθεπόμενη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x