Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο οδηγός του ΠΑΟΚ για την κορυφή

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το «ιδιαίτερο» που έκανε ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι καλύτερο, ακόμη κι αν αγωνίστηκε για 70' με «δέκα».

Να συμφωνήσουμε ότι οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές. Ότι αν δεν υπήρχε η αποβολή του Τζιόλη απο νωρίς, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να έχει ζωντανά τα κύτταρα της μεγάλης ομάδας και μπορεί να αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πολλές αντιξοότητες. Τραυματισμούς, απώλειες βασικών και αναπληρωματικών, που τελικά καταλήγουν στελέχη βασικού κορμού.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com



Να μην ξεχάσουμε, όμως, ότι κανείς δεν θα θυμάται τις ατυχίες του Ζάιρο, τον Κύζα που δεν... Μας τα λέει καθόλου καλά, ούτε τις κοκορομαχίες του Τζαβέλλα με τον Λέτο.

Θα μείνει το αποτέλεσμα, που μπορεί να χρείαστηκε σε μια κρίσιμη στιγμή η τύχη κι ο Γλύκος, αλλά, δεν είμαστε καν υποχρεωμένοι να την απομονώσουμε, καθότι δεν αποτελεί τ/ιποτε περισσότερο από μια στιγμή σε ένα ενεννηντάλεπτο.

Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ της Λεωφόρου είχε δικαίωμα στη νίκη, ακόμη κιαν δεν ήταν πλήρης για 70/.

Το 1-1 μοιάζει με ένα σύντομο μάθημα, ένα "ιδιαίτερο" που θα πρέπει να γίνει οδηγός για αυτό που επιθυμεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ, ειδικά μακριά από την Τούμπα.

Μάθημα για τον Βλάνταν Ίβιτς: θα περιμέναμε να αντιδράσει επαρκώς και με μεγαλύτερη σύνεση στις υποδείξεις των διαιτητών. Ο εκνευρισμός του μεταδόθηκε και στους ποδοσφαιριστές του. Θα έπρεπε να ασχοληθεί περισσότερο με την ομάδα του, που ακόμη και με "δέκα" έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Μάθημα για τους πιο έμπειρους, που μι αυτοί ασχολήθηκαν περισσότερο με τον Κύζα και λιγότερο με το να απειλήσουν τον ΠΑΟ για να του δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στην κόντρα.

Δεν γνωρίζω αν τελικά υπάρχει σοβαρός λόγος, πέρα από προσωπική επιλογή, το να μείνει στον πάγκο ο Μυστακίδης. Πως μπορεί να μένει εκτός ενδεκάδας μετά από την εμφάνιση με την ΑΕΚ; Δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτήσει ρυθμό, που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x