Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟΚ, η εκτόξευση, οι μεταγραφές, αν…

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sportfm.gr για την εκτόξευση του ΠΑΟΚ, όταν, βέβαια, ο Σαββίδης τοποθετήσει εύστοχα τα χρήματα που ξοδεύει για μεταγραφές.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Το αποτέλεσμα, τα θέλω, το επικοινωνιακό και ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει μέσα στον εγκέφαλο του Ιβάν Σαββίδη για έναν ΠΑΟΚ, που μπορεί να λένε ότι είναι ομάδα τίτλων, αλλά απέχει των διακρίσεων εδώ και πολύ καιρό.

Απείχε εξίσου μεγάλο και μεγαλύτερο διάστημα και πριν από τον τελευταίο του τίτλο και αυτό είναι προφανές ότι δεν συνάδει με τις λογικές και τις συμπεριφορές ιδιοκτήτη και όσων επιλέγει ή απλά τον περιβάλλουν. Μιλούν για κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που τελικά είναι σε θέση να προσφέρουν στον κόσμο. Που και αυτός είναι… κακομαθημένος, καθότι δεν φαίνεται να κάνει έκπτωση στις επιθυμίες του, ούτε καν στον τρόπο που αντιμετωπίζει την ποδοσφαιρική πραγματικότητα, σύμφωνα με την οποία φταίει ο Ολυμπιακός, το σύστημα και κάπου στο τέλος η μοίρα, που συνήθως καθορίζεται από την ίδια την ομάδα και την ικανότητά της να διεκδικεί τίτλους και να τους χάνει από νωρίς. Να βγαίνει εκτός στόχων.

Αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ και δεν εξαντλήσει τις πιθανότητες να περάσει στους ομίλους του Champions League, δεν νομίζω ότι υπάρχει διάθεση να συναγωνιστεί τον Ολυμπιακό ή να τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει οριστικά ότι είναι ανώτερος των ΠΑΟ και ΑΕΚ. Και για όλο αυτό να μην τα ξαναλέμε: Χρειάζονται χρήματα και μεταγραφές. Και από όσο μπορούμε να συμπεράνουμε, λεφτά υπάρχουν. Τα υπόλοιπα λείπουν και είναι προφανές ότι πρόκειται για τα σημαντικότερο κομμάτια του παζλ.

Το έχω επαναλάβει πολλάκις, είναι θέμα ικανότητας που καθορίζεται από τις αρχικές επιλογές, του καλοκαιριού, δηλαδή, των ημερών που θα καθοδηγήσουν μια ομάδα, όλη την υπόλοιπη χρονιά, μέχρι το τέλος της περιόδου. Αν καταφέρεις να εξασφαλίσεις τους ποδοσφαιριστές που θα αλλάξουν το σκηνικό και τις ισορροπίες, στο εσωτερικό και, βέβαια, θα σε οδηγήσουν στους ομίλους του Champions League, ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕΣ!

Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση. Αλίμονο αν, τελικά, φτάσουμε κοντά στη σέντρα του πρωταθλήματος και ασχολούμαστε με τις εκλογές της ΕΠΟ και με το αν αλλάξει ο Γκιρτζίκης και όποιος άλλος δαιμονοποιήθηκε για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα προσφέρει απλόχερα δικαιολογίες για ένα σωρό αδυναμίες, κυρίως του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x