Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟΚ της… Καλλονής και οι μεταγραφές που θα φέρουν τίτλο

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.grγια την βελτίωση του ΠΑΟΚ που παίζει… κανονικά και τις μεταγραφές που δεν χρειάζονται κατασκοπεία και θα φέρουν στην ομάδα έναν τίτλο.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Είναι όμορφο να βλέπεις τον ΠΑΟΚ να βρίσκει ρυθμό. Είναι ωραίο να τον βλέπεις να παίρνει τη μορφή μιας κανονικής ομάδας, κι ας μην είναι ο αντίπαλος κάτι σπουδαίο. Γιατί όποιος δεν συμπεριλάβει στις αξιολογήσεις του τη δυναμικότητα της Καλλονής, δεν βλέπει καλά. Είναι που τον τύφλωσε η αισιοδοξία και τώρα, χωρίς τον Τούντορ, που δεν είχε, κατά τα λεγόμενά του, καμία συμμετοχή στον φετινό ΠΑΟΚ, νομίζει ότι στα πλέι-οφ η δεύτερη θέση δεν γλιτώνει με τίποτα.

Είναι όμορφο, πάντως, να ξέρεις ότι υπάρχει πλέον ένας άνθρωπος που σκέφτεται κανονικά, είναι λογικός, εκτός κι ας αποδειχθεί κάτι διαφορετικό σε αγώνες που η επικινδυνότητα είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν θα έχει απέναντι τον Μέσι της Χίου και τον Νεϊμάρ του Αγρινίου.

Να δούμε λοιπόν, ποιος θα είναι ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια. Δεν είναι ακόμη το δείγμα πλήρες. Δεν έχει αντιμετωπίσει αυτός ο ΠΑΟΚ, που είναι εμφανές ότι έχει λειτουργήσει εντός των γραμμών με τακτική και διάθεση για να επικρατήσει. Που ενδεχομένως με περισσότερες και καλύτερες λύσεις, όταν επιστρέψει από τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να ελπίζει ότι θα πλασαριστεί με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι-οφ.

Τι άλλο να περιμένει κανείς περισσότερο, από ο,τι έχει απομείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού η πεντάδα δεν σπάει και ο ΠΑΟΚ για να φτιάξει κάτι σπουδαίο θα πρέπει να αρχίσει να τα σπάει…

Να βγάζει μάτια, να μην υποχωρεί πουθενά και τότε θα συζητήσουμε αν υπάρχουν αρκετές ελπίδες για να φτάσει στη δεύτερη θέση.

Τώρα, όμως, θέλω να πω κάτι ακόμη και είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς οι χαροκαμένοι ΠΑΟΚτσήδες θα συμφωνήσετε: Ακούω για τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθούν στην Ισπανία, στην Ιταλία και κάπου στο βάθος γίνεται λόγος για προπονητή. Αν δεν υπάρχει η λογική να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα αλλάξουν άρδην το σκηνικό στον ελληνικό χώρο, γιατί να γίνονται αυτά τα ταξίδια.

Κι αν είναι ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τελικά τέτοιους ποδοσφαιριστές και να γίνει καλύτερος από τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι τα ταξίδια είναι περιττά. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται κατασκοπεία., είναι γνωστοί, ακριβοί και με αυτούς παίρνεις τίτλο. Δεν καταλήγεις να παίζεις για την πεντάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x