Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΠΑΟΚ των εσωτερικών προβλημάτων

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, τα οποία αν το καλοσκεφτείς, είναι πιο σοβαρά ακόμη κι από το να νικήσει τους αντιπάλους του στα πλέι-οφ.

Το κομβικό σημείο των πλέι-οφ είναι το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που αποδείχθηκε οριστικά ότι δεν υπήρχε σημαντική διαφορά στην αρχική βαθμολογία. Η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟ δεν διατήρησαν το προβάδισμα που του έδωσε η κανονική διάρκεια, στην αφετηρία των πλέι-οφ κι ο ΠΑΟΚ ήταν ο κερδισμένος.

Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης
zahariadis@hotmail.com


Στην ουσία, όμως, το πιο μεγάλο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ, εν μέσω σημαντικών προβλημάτων και ατμόσφαιρας που μάλλον δεν είναι ιδανική για την τελική φάση του πρωταθλήματος, είναι το κυριακάτικο, στο Λεωφόρο. Όταν θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ και θα πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει τις δυνάμεις να διεκδικήσει οριστικά ό,τι καλό έχει απομείνει, με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία.

Δεν έχει δείξει ότι μπορεί, είναι, ωστόσο, ενεργός ακόμη κι όταν δεν έχει θέλξει με το ποδοσφαιρικό του θέαμα, όπως έγινε και στην ανατροπή της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

Μιλώντας για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, με την απώλεια του Βίτορ, τον επίμονο πυρετό του Μακ και τον Μπερμπάτοφ να είναι μεν έτοιμος αλλά ακόμη να μην είναι… όσο έτοιμος εκτιμά ότι μπορεί να βοηθήσει ο Ίβιτς, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι υπάρχουν θέματα.
Ότι δεν κυλούν όλα στο ρυθμό που θα επιθυμούσε ο προπονητής για να αντιμετωπίσει την τελευταία φετινή πρόκληση, είναι απόλυτα κατανοητό.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά, που έχει φορτωθεί ένα σωρό προβλήματα, πολλά περισσότερα από όσα οι αντίπαλοι του. Ίσως τελικά να είναι πιο σοβαρά από ότι να νικήσει τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, το να αντιπαρέλθει των εσωτερικών του δυσκολιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x