Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Σαββίδης junior βιάστηκε πάλι, αλλά, δεν είναι αυτό το θέμα…

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Γιώργο Σαββίδη, τη στήριξη στον Ράζβαν Λουτσέσκου, τα αποδυτήρια που είχαν θέμα και την μονοδρόμηση για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Δεν ήταν ποτέ το σημαντικότερο –για την αφεντιά μου- η ευστοχία των διαδικτυακών αναρτήσεων του Γιώργου Σαββίδη. Το αν τελικά όλα όσα ανέφερε κατά καιρούς για παίκτες ή προπονητές του ΠΑΟΚ, τον δικαίωναν ή τον εξέθεταν, μου φαίνεται ότι μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Μπορείς να το αξιολογήσεις και να το προσθέσεις στο κάδρο της οργάνωσης της ομάδας, αλλά, θα πρέπει να το φιλτράρεις, διότι ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε παράγοντας του ποδοσφαίρου, ούτε γνωρίζει τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τον οπαδό που έρχεται από τη Δράμα για να δει την ομάδα, ή παρατά την οικογένεια και με κρύα και με χιόνια είναι στο γήπεδο.

Αυτά είναι πολύ σημαντικά για κάποιον που θα πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις και δεν έχει σκοπό να τις περιορίσει σε αριθμούς και συμβόλαια ή δεν μπορεί να διαχειριστεί τον νεανικό του ενθουσιασμό, διότι έχει περιορισμένες εμπειρίες, ειδικά από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός κι αν οι πενταετία του πατέρα Ιβάν του αποτελεί μάστερ στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Στην ουσία του θέματος, μια που χρειάστηκε να δώσει την… ευλογία του στον Λουτσέσκου για να τελειώσει τη φετινή χρονιά, θα προσθέσω μόνον αυτό:

Τι γίνεται αν ο ΠΑΟΚ «συναντήσει» κι άλλα στραβά αποτελέσματα; Αν ο Λουτσέσκου εξακολουθήσει να αποτυγχάνει στις αλλαγές του, στο στήσιμο της ομάδας, στο τελικό αποτέλεσμα;

Θα είναι αναγκασμένος να ανασκουμπωθεί και να αποσύρει άρον άρον τη στήριξη; Θα είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον άνθρωπο που θα προσφέρει στην ομάδα και μάλιστα άμεσα για να σώσει την φετινή παρτίδα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα; Αν κάνει το σταυρό του, δυό προσευχές και τρία ξεματιάσματα, ίσως κάτι να γίνει…

Ο δρόμος είναι μακρύς και είμαστε ακόμη στο 1/3 του πρωταθλήματος. Πόσα μπορεί να κρύβει το υπόλοιπο και ειδικά για ομάδες που θα πρέπει να παίζουν «στα κόκκινα» γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας, είναι απίθανο να το προβλέψει κανείς και να είναι όσο προετοιμασμένος χρειάζεται για να το αντιμετωπίσει οριστικά.

Φωνάζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, όποιος κι αν είναι αυτός, όσο δυνατός ή ευάλωτος, όσο υψηλό αξίωμα ή χαμηλότερο κι αν κατέχει στον ιστό της διοίκησης, δεν θα του το στείλουν με «κούριερ» στο σπίτι.

Είναι μακρύς ο δρόμος και ο ΠΑΟΚ τον μονοδρομεί με προπονητή που δεν δείχνει ακόμη ότι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Και δεν είναι κάποιος που έπιασε δουλειά προχθές. Έχει συμπληρώσει καμιά 15αριά αγώνες και είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του.

Αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζει ή δεν το γνωρίζουν και οι συνεργάτες του, μάλλον δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Αν θα βελτιωθεί και μαζί του θα βελτιωθούν και οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ, λέγεται ότι αυτό θα προσπαθήσει, αλλά, πως θα καταφέρει εκμεταλλευόμενος μια σύντομη διακοπή, μου φαίνεται ότι ψιλοκοροϊδευόμαστε.

Να γίνει ο Μουρίνιο με εκκίνηση τον αγώνα με τον Ατρόμητο; Να δούμε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x