Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Τούντορ επιζητά την απόλυσή του

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την κατρακύλα του ΠΑΟΚ, για το νέο στόχο του, την… είσοδο στην πεντάδα των πλέι-οφ και για τους λόγους που η Τούμπα αδειάζει.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Όποιος είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει γίνει πολύ μικρός από τη μέρα που εμφανίστηκαν ένα σωρό δακτυλοδεικτούμενοι, πρέσβεις του ποδοσφαίρου, ειδικοί του μάρκετινγκ και του προμόσιον, προπονητές των πέντε ηπείρων και πέντε θαλασσών, δεν είχε άδικο. Και σε κάθε αγώνα του, εδώ και πολύ καιρό, επιμένει να επιβεβαιώνεται.

Δεν είναι όμως αυτό η αιτία που ο ΠΑΟΚ πέφτει όλο και πιο χαμηλά. Και ξέρετε από πού φαίνεται ότι η πτώση είναι καταστροφική;

Από την προσέλευση του κόσμου. Που μειώνεται συνεχώς και όσοι έρχονται στην Τούμπα έρχονται για να αποδείξουν ότι είναι ηλίθιοι για δύο λόγους:
Πρώτος και σημαντικότερος διότι υπάρχει πάντα ανάμεσά τους ένας πιο ηλίθιος από όλους τους άλλους που δεν τον σταματούν για να γλιτώσει η ομάδα τις τιμωρίες (τουλάχιστο αυτό…) και ξεφεύγει, πετάει ένα αντικείμενο και νοιώθει ότι θα πρέπει να πάρει βραβείο MVP.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η διοίκηση δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν αποφασίζει. Είναι μουγκή, είναι τυφλή, είναι σχεδόν αδιάφορη, διότι αν ενδιαφερόταν πραγματικά, δεν θα φτάναμε σήμερα σε ένα σημείο να εξευτελίζεται όλο αυτό που φτιάχτηκε με αρκετά εκατομμύρια το περασμένο καλοκαίρι.

Και λένε ότι είναι η βάση για μια τριετία που θα τελειώσει με πρωταθλητισμό, με όλη τη σημασία της λέξης, κι όχι με μπαρούφες ρώσσικες, δανέζικες και κροάτικες.

Θα φτάσουμε πλέον σε ένα σημείο, που θα λέμε, όπως πέρσι με τον Αναστασιάδη, ότι δεν θα πρέπει να τον διώξει ο Σαββίδης ή όποιος άλλος θα κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά, θα πρέπει να παραμείνει για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.

Φαίνεται ότι ο Σαββίδης και δεν είναι ο μοναδικός, έχει ορκιστεί να κρατήσει έναν προπονητή για μια ολόκληρη χρονιά, αλλά, του… έτυχε ο Τούντορ κι όχι κάποιος άλλος, που θα μπορούσε να σώσει τα προσχήματα και να σταματήσει την κατρακύλα αυτής της ομάδας.

Που χάνει πλέον κάθε ίχνος εμπιστοσύνης για να τη συνέχεια και, μετά το τέλος του 1-1 με τον Ατρόμητο, μάθαμε ότι υπάρχει πλέον νέος στόχος: να μπει η ομάδα στα πλέι-οφ.

Ρε τον κακόμοιρο τον ΠΑΟΚ, που τον κατάντησαν ; Να παλεύει για να εξασφαλίσει θέση στα πλέι-οφ.

Ενδεχομένως κάποιο επόμενο παιχνίδι να γίνει χωρίς κόσμο, λόγω τιμωρίας, αλλά, δεν θα είναι διαφορετικό το γήπεδο αφού έτσι κι αλλιώς δεν πήγαιναν πολλοί να δούνε τον ΠΑΟΚ…

Τους έδιωξε κάποιος που μόλις βάζει ένα γκολ η ομάδα του οπισθοχωρεί, σαν να θέλει να το κρατήσει, σαν να μην παίζει στην έδρα του, σαν να μην είναι ο ΠΑΟΚ.

Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ούτε μια στιγμή που βρίσκεται. Κι αν το έχει καταλάβει, δεν είναι τόσο δυνατός για να υποστηρίξει τη θέση του. Δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των ευθυνών μιας θέσης σαν αυτή του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς, προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να τον απολύσουν, μήπως ο ΠΑΟΚ καταφέρει να βρει το δρόμο του, χωρίς αυτόν, που έχει δημιουργήσει περισσότερο προβλήματα από όσα βρήκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x