Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Οι επόμενες...δύο «αιώνιες» ευκαιρίες για Nova, ΔΤ!

Οι ήττες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού από ΤΣΣΚΑ Μ. και Ρεάλ Μ. αντίστοιχα στα ξεκινήματα των «σειρών» πλέι-οφ της Ευρωλίγκα μπάσκετ ...αγχώνουν Nova, ΔΤ ενόψει του φάιναλ-φορ της διοργάνωσης.

Οι «σειρές» έγιναν 1-0 υπέρ των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων που έχουν αύριο (Μ. Πέμπτη) ο Ολυμπιακός και μεθαύριο (Μ. Παρασκευή) ο Παναθηναϊκός μία ευκαιρία ακόμα (ελπίζουν, αν δεν τα καταφέρουν, σε μία τελευταία στο «best of five»), για το ...σπάσιμο της έδρας των αντιπάλων και κατ' επέκταση της απόκτησης του πλεονεκτήματος έδρας.

Το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν είναι παρούσα σε αυτό μία ελληνική ομάδα, θα είναι (περίπου) αδιάφορο αν η μάχη γίνει δίχως εκπροσώπηση της χώρας μας.

Αυτό το γνωρίζουν στο συνδρομητικό και την ΔΤ που θα μεταδώσουν το φάιναλ-φορ και έτσι ελπίζουν ότι θα προκύψει κάποιο «μπρέικ» πριν τα καθοριστικά παιχνίδια της Δευτέρας του Πάσχα. Τότε που η μεν ΔΤ θα μεταδώσει το Ολυμπιακός-Ρεάλ Μ. και η δε Nova το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μ.

Τα παραπάνω αποδεικνύονται περίτρανα απ' την τηλεθέαση που σημειώσε η τηλεθέαση της μετάδοσης, απ' την ΔΤ, του πρώτου αγώνα Ρεάλ Μ.- Ολυμπιακού και που έφτασε μέχρι και μερίδιο 50% στους άνδρες 15-24.

Το αποδεικνύουν οι τηλεθεάσεις, οι οποίες καταγράφηκαν σε προηγούμενα φάιναλ-φορ, εκεί όπου υπήρχε ελληνική ομάδα και δη με κατάκτηση της κούπας. Το αποδεικνύουν και οι τηλεθεάσεις φάιναλ-φορ (π.χ. το 2007 απ' τον ΣΚΑΙ) όπου δεν υπήρχε ελληνική παρουσία. Και τα νούμερα ήταν μονοψήφια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x