Γιώργος Ζαχαριάδης

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ υπό την πίεση των... μεταγραφών

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις μεταγραφές που θα δώσουν λύσεις κι αυτές που θα γίνουν υπό την πίεση της βαθμολογικής κατάστασης του ΠΑΟΚ και δεν θα βοηθήσουν ουσιαστικά.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Τελικά οι μεταγραφές θα γίνουν υπό την πίεση των... μεταγραφών. Των μεταγραφών που πρέπει να γίνουν, αλλά, δεν γνωρίζουμε αν τελικά είναι τόσο χρήσιμες όσο για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στους στόχους του. Το κύπελλο διατηρεί έντονο ενδιαφέρον, το πρωτάθλημα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε άλλο εκτός από τα πλέι-οφ και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης κι αυτό τίθεται υπό αμφισβήτηση καθότι δεν υπάρχει σταθερή πορεία και οι απώλειες είναι λογικό να δημιουργούν προβληματισμό.

Στην ουσία, θα το επαναλάβω, οι μεταγραφές είναι μια υπόθεση που ο ΠΑΟΚ τη διαχειρίζεται κάθε χρόνο και ειδικά το Γενάρη, υπό το κράτος της έντονης πίεσης όλων για να ενισχυθεί και δεν κάνει ουσιαστικά κάτι καλά οργανωμένο, αλλά, μερικές σπασμωδικές κινήσεις που αναθεωρούνται το καλοκαίρι.

Αν τυχόν ο ΠΑΟΚ μεταθέσει τις μεταγραφές για το καλοκαίρι, θα το δεχθώ και θα το σεβαστώ για να είναι σωστά προετοιμασμένος κι όχι όπως έλεγε ότι προετοιμαζόταν για το Γενάρη, από τον Οκτώβριο- Νοέμβριο κι όπως αποδεικνύεται δεν έκανε τίποτε απολύτως, αλλά, μια τρύπα στο... χιόνι.

Η απόκτηση ενός παίκτη που ο ΠΑΟΚ θα βρει τρόπο να τον εκμεταλλευτεί και να του δώσει τη μπάλα εκεί που πρέπει για να σκοράρει, για να λύσει το πρόβλημα της παραγωγικότητας, ξεκινά επίσης από όσους παίζουν το ρόλο του δημιουργού. Και βέβαια ό,τι άλλο χρειάζεται να κάνει για να διευκολύνει στο σκοράρισμα.

Αν τελικά γίνουν μεταγραφές, αν τελικά αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί, όχι απλά θα πρέπει να είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες, αλλά, θα πρέπει να είναι τόσο ικανοί που θα μπορείς να στηρίξεις πλάνο της επόμενης περιόδου. Τουλάχιστον...

Αν δεν το καταφέρεις αυτές τις μέρες, μην κάνει μεταγραφές που θα πάνε στο βρόντο και επιπροσθέτως ίσως δημιουργήσουν νέα προβλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x