Γιώργος Ζαχαριάδης

Οι συσκέψεις τον μάραναν

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για όσους δεν σκέφτονται, αλλά, συσκέφτονται και τον ΠΑΟΚ που κατρακυλά εδώ και δυό μήνες χωρίς σταματημό.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Είναι καιρός τώρα που ο ΠΑΟΚ δεν έχει ιδέες στο παιχνίδι του. Δείχνει το μπόϊ του, όχι το χαρακτήρα του. Τον ερωτεύονται για τη φήμη του, όχι για τα. κρυφά του χαρίσματα, ούτε για το εσωτερικό του εγκεφάλου του.

Κοινώς, δεν λειτουργεί με μυαλό. Λειτουργεί με ο,τι έχει απομείνει μια ομάδα που ξεκίνησε ανέλπιστα εντυπωσιακά και έφτασε σε ένα σημείο που ήταν υποχρεωμένη να κυνηγήσει το πρωτάθλημα.

Δεν το κατέκτησε, δεν το είχε στο ντουλάπι κλειδωμένο και τελικά το έχασε. Ούτε τώρα το χάνει επειδή δεν μπορεί να νικήσει τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ήταν πάντοτε μια υπόθεση που θα κρινόταν στη διάρκεια της σεζόν κι όχι σε αν αγώνα που ενδεχομένως να δημιουργεί πολλά προβλήματα, αλλά, υπάρχει χρόνος για να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν χρειαζόταν να επιμηκύνει την περίοδο που έθελξε με τις εμφανίσεις του και να αποφύγει τις συνέπειες μιας κοιλιάς, στο μέτρο του δυνατού, εφόσον θα περιόριζε αυτή την περίοδο της κρίσης.

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ η κρίση μαίνεται και επιμένει. Θέλετε επειδή τον έχουνε μάθε όλοι και δεν έχει αλλάξει ρεπορτόριο;

Θέλετε γιατί ο κόουτς Άγγελος δε λέει να αλλάξει χούγια και το μοναδικό εξτρέμ το έχει για τον πάγκο, πετώντας στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο, λες και υπάρχει τέτοιου είδους πολυτέλεια;

Οι πιο ανόητοι στο σκηνικό που δημιουργείται, κυρίως με τους ταλαίπωρους φίλους της ομάδας να αναζητούν χαρά, ικανοποίηση και δικαίωση μέσα από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της ομάδας, είναι το εξής:

Θα ακούσουμε από την επόμενη κιόλας στιγμή, του Αγγελόφρονες, τους υποστηρικτές που ίσως ούτε ο ίδιος ο Αναστασιάδης δεν θα επιθυμούσε να τον στηρίξουν, να εξακολουθούν να μην βλέπουν μπροστά τους και να επιμένουν στην υπερασπιστική γραμμή για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Θα λένε ότι δεν φταίει ο προπονητής και δεν πρέπει να την πληρώσει ο Αναστασιάδης, λες και είπε κάποιος ότι τώρα είναι η ώρα που η ομάδα θα πρέπει να δείξει και πάλι ανώριμη με αλλαγή προπονητή, όπως κάνουν δηλαδή, στις κωλοπετεινίτσες.

Δεν είναι το πρόβλημα ο Αναστασιάδης. Ούτε κι αν ο Βρύζας καθυστέρησε -αν καθυστέρησε τελικά αυτός.- τις μεταγραφές. Πάψτε το γνωστό ρεπορτόριο.
Από τον αγώνα με την Γκινγκάμπ παραπατά ο ΠΑΟΚ. Ένα μήνα πριν τις μεταγραφές.

Ο ΠΑΟΚ έγινε η ομάδα που παίζει στην Τούμπα και δεν έχει «γράψει» τελική στην αντίπαλη εστία για 70 λεπτά. Αυτό λέει πολλά. Ο Αναστασιάδης κάνει μουτζούρες με την ενδεκάδα. Δεν είναι ο Μαντούρο πολυεργαλείο κι όποια δουλειά κάνει, την κάνει slow motion. Τι περιμένετε από τον Νομπόα, στην πρώτη του εμφάνιση και με στηρίγματα έναν αργό και έναν άπειρο; Το βασικότερο: Πότε θα παίζει βασικός ο μοναδικός εξτρέμ, ο Μακ, που μόλις μπαίνει αλλάζει όλη ομάδα και αποκτά κατεύθυνση; Ποιος έκανε λόγο για γλιστερό έδαφος; Ήταν γλιστερό και δεν τον βόλευε στο πρώτο μέρος, αλλά, στο δεύτερο στέγνωσε το χόρτο; Σοβαρευτείτε!

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:

Ο κόουτς Άγγελος είναι αναγκασμένος να αναδιπλωθεί και να αποσύρει μια ακόμη «υπόσχεσή»: Είχε διευκρινίσει- υποσχεθεί ότι, σε περίπτωση τιμωρίας από κάρτες, οι ποδοσφαιριστές θα δηλώνουν την αμέσως επόμενη ή τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές.

Ο Ρατς, ο οποίος θα πρέπει να λείψει από δύο αγώνες, θα λείψει από τον αγώνα με ΟΦΗ και Ολυμπιακό (που μας ενδιαφέρει περισσότερο);

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x