Γιώργος Ζαχαριάδης

Όταν ο Σαββίδης ξοδεύει τα εκατομμύρια

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr γράφει για τα εκατομμύρια που ξοδεύει ο Ιβαν Σαββίδης, αλλά, δεν υπάρχει ανταπόδοση…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Τελευταία μας απασχολεί ακόμη και η υπέρταση του Ιβαν Σαββίδη. Δικαιολογημένα. Εφόσον το καλοκαίρι δεν παρουσίασε σπουδαίο μεταγραφικό ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε δα τόσο πολύ που νοιώθουμε ότι έρχεται για να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του, ασχολούμαστε με την υγεία του Σαββίδη, το αν επιλέγει να ξεκουραστεί και δεν έρχεται πλέον συχνά στη Θεσσαλονίκη, τη σιωπή που σκεπάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Κοινώς, ασχολούμαστε με μπούρδες και παντού διαπιστώνουμε ότι υπάρχει υπερβολή. Κι αν όχι υπερβολή ελλιπέστατη πληροφόρηση, ειδικά σε ότι αφορά τον ίδιο τον Σαββίδη και την προσωπική του ζωή.

Ο ΠΑΟΚ που έρχεται θα είναι… επιζήμιος για την υγεία του Σαββίδη και κάθε ΠΑΟΚτσή, αλλά, είναι που ο ιδιοκτήτης Ιβάν εξακολουθεί να διατηρεί τις ίδιες λογικές και για τα χρήματα που ξοδεύει και για τους ανθρώπους που τον περιστοιχίζουν και οι οποίοι τον οδηγούν κάθε χρόνο –με μια μικρή έκλαμψη…- σε αποτελέσματα που δεν ενθουσιάζουν.

Ούτε τους τίτλους μονοπώλησε, ούτε κάθε χρόνο τους χαίρεται και η επανεκκίνηση είναι μια μόνιμη προσφυγή από την αποτυχία μιας προηγούμενης περιόδου.

Και τα χαμόγελα θα είναι πλατιά και οι συγκινήσεις θα είναι πολλές όταν θα υπάρχει ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Αν υποθέσουμε ότι δεν φείδεται χρημάτων ο ιδιοκτήτης Ιβάν, σκέφτηκα ότι:

Ξόδεψε 10 εκατομμύρια μέχρι σήμερα. Σε βάθος πέντε ετών. Κατέκτησε ένα κύπελλο.

Αν τυχόν είχε ξοδέψει τα μισά ή το 1/3 σε μια χρονιά δεν θα είχε πάρει το πρωτάθλημα, δεν έφτανε ακόμη και σε ομίλους του τσαμπιονς λιγκ;

Ταυτόχρονα, δεν θα είχε αντίστοιχα έσοδα και ενδεχομένως να ήταν απόλυτα κερδισμένος;

Λέμε τώρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x