Γιώργος Ζαχαριάδης

Όταν ο Ζαγοράκης θα… εκδικηθεί τον Βρύζα

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο www.sport-fm.gr για την επικείμενη επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ.

Οι συζητήσεις που προκάλεσε η επικείμενη επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη σε θέση συμβούλου (ένας ακόμη) του Ιβάν Σαββίδη, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Ειδικά αυτές που εμπλέκουν τον Βρύζα και τις σχέσεις… στοργής, όπως έχουν διαμορφωθεί για τους δύο προέδρους του ΠΑΟΚ (πρώην και νυν), από εκείνες τις μέρες που ο τελευταίος μιλούσε ανοικτά για το ύψος των χρεών.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Φωτογράφιζε ως υπεύθυνο τον κολλητό του Θόδωρο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη μέρα που ο Ζήσης, άφηνε να εννοηθεί ότι αγνοούνται περίπου 300 χιλιάρικα; Πως μπορεί να ξεχασθεί όλο το σκηνικό που στήθηκε όταν έπιασε δουλειά ως ο αντικαταστάτης του Θόδωρου στη θέση του προέδρου και με τη βοήθεια ενός νέου διευθυντή επί των οικονομικών, ούτε λίγο ούτε πολύ, φρόντισαν όλοι να μάθουν ότι υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα από αυτά που δημοσιοποιούσε με το σταγονόμετρο ο Θόδωρος. Εξ ου και το μουγγο – Θόδωρος.

Όπως και να έχει, το να συνυπάρξουν Θόδωρος και Ζήσης, υπό τις εντολές του ίδιου εργοδότη και με παράλληλες αρμοδιότητες, μοιάζει με το πιο επιτυχημένο ανέκδοτο των ημερών, στη Θεσσαλονίκη.

Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε, όσοι έσπευσαν να γράψουν ότι απομένει μόνον η επίσημη ανακοίνωση της επανόδου του Θόδωρου, σε θέση συμβούλου του Ιβάν, άφησαν να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρχει άμεση επαφή των «δύο». Μάλιστα, γράφτηκε ότι ο Θόδωρος θα έχει τη βάση του στο «Μακεδονία Παλλάς».

Το που θα έχει γραφείο είναι το τελευταίο που απασχολεί. Μπορεί να κάτσει και στο σπίτι του ο άνθρωπος. Το θέμα είναι ποια ακριβώς θα είναι η λειτουργία.

Φαντάζεστε να τρέχουν για τις μεταγραφές ο Ζήσης, ο Γεωργιάδης και βέβαια ο Τσιστιακόφ κι ο Ιβάν αφού παίρνει στα χέρια του τις εισηγήσεις τους, να ρωτά τον Θόδωρο ποιος εγκρίνει;

Αυτό να δούμε να συμβαίνει και τι άλλο… Τότε είναι που θα μιλήσουμε για την εκδίκηση του Θόδωρου. «Ο Θόδωρος κτύπησε στις… καθυστερήσεις», «ο Θόδωρος δεν ξεχνά και εκδικείται» και άλλα τέτοια παρόμοια θα ταιριάζουν στην περίσταση.

Εχω την εντύπωση ότι η επιστροφή του Ζαγοράκη θα πρέπει να είναι μια καλοζυγισμένη επιλογή και φορμαρισμένη σε σημείο που δεν θα προκαλέσει τριγμούς. Εκτός κι αν ο Ιβάν έχει σκοπό να νέες ανακατατάξεις, πράγμα που φαίνεται ελαφρώς υπερβολικό εφόσον μόλις πριν από μερικές μέρες ήταν που ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο υπάρχουν διοικητικό σχήμα, υπό την προεδρεία του Ζήση.

Επίσης, έχω την εντύπωση και δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν οι βαθιά μυημένοι με την πρόβλεψή του, ότι ο Ζήσης είναι ικανός να δεχθεί ακόμη και τη συνεργασία με τον Θόδωρο, έστω κι αν έχουν προηγηθεί ένα σωρό δυσάρεστα ανάμεσά τους και όλοι γνωρίζουμε ότι, πολύ καιρό τώρα, δεν υπάρχει κάτι να τους ενώνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x