Γιώργος Ζαχαριάδης

ΠΑΟΚ: Επιλέγουμε την Ευρώπη για να παίζει καλύτερα

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που υποχρεώθηκε και σοβαρεύτηκε, για τα οφέλη και για μια νίκη μετά από δυό χρόνια.

Το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την Σλόβαν Λίμπερετς και το είχε αναγάγει σε τελικό, δεν το λες και… παράσημο. Μπορεί να είναι παιχνίδι Ευρώπης και η νίκη να είναι πολυτέλεια μέσα στην Τούμπα εδώ και δυό χρόνια, αλλά, άντε να πείσεις τον άλλον ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι αυτό που βλέπεις…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

zahariadis@hotmail.com


Να σας εξηγήσω:

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, με την ομάδα να παίζει για να τη βλέπουν τα μάτια της Ευρώπης, που δεν γυρνούν το κανάλι στην Τούμπα, αλλά, προτιμούν το Αρτέμιο Φράνκι και την Ντόρτμουντ, δημιουργείται ένα θέμα… Παίζουν όλοι τους καλύτερα εκτός Ελλάδας και εντός τα κάνουν συνήθως σαλάτα.

Μέχρι που χθες, ασχέτως αν ο αντίπαλος ήταν επιρρεπής και… ανασφαλής ποδοσφαιρικά, κάποιοι ένοιωσαν ότι υπάρχει μια υποχρέωση και όλα αυτά που προηγήθηκαν με τον εγκλεισμό στο

ξενοδοχείο και τις διδαχές του Σαββίδη, του Μίχελ και του Ίβιτς, έχουν κάποιο σκοπό.

Τη… σακουλεύτηκαν, με λίγα λόγια.

Γι αυτό, εκτός από εκείνους που είναι εντελώς επαγγελματίες, και οι άλλοι, που δεν το… έχουν, δεν προσπαθούν πολύ, δεν σκοράρουν ή δεν κάνουν άλλα πράγματα για τα οποία πληρώνονται, έδειξαν ότι είναι διαθέσιμοι. Ικανοί για να βοηθήσουν στην προσπάθεια για τη νίκη και όχι να περιφέρουν την ανυπαρξία τους μέσα στο γήπεδο.

Καλό το σημάδι λοιπόν, μαζί, καλή και η πρόκριση για την ομάδα που έχει διπλή ανάγνωση και όφελος. Και το κέρδος σε ευρώ και το αγωνιστικό προφίλ ομάδας που περνά στους 32 και άμα τύχει, παίζει με έναν μεγάλο αντίπαλο, από αυτούς που έρχονται από το τσάμπιονς λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x