Γιώργος Ζαχαριάδης

ΠΑΟΚ: Πάρε προπονητή… χθες

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την άμεση αντίδραση στην αποχώρηση του Ίβιτς, τις μεταγραφές με παίκτες που θα αλλάξουν τον ΠΑΟΚ και θα τον κάνουν πρωταθλητή.

Θα ήταν πολύ δυσάρεστο να σέρνεται το θέμα προπονητή. Να τελειώσει μια και καλή, με την αποχώρηση του Ίβιτς και την άμεση, κυρίως έγκαιρη πρόσληψη του αντικαταστάτη του.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αν τυχόν χαθεί χρόνος και ενδιάμεσα γίνουν μεταγραφές από ανθρώπους που δεν είναι οι απόλυτα αρμόδιοι για να αποφασίσουν και να στήσουν την ομάδα της επόμενης περιόδου, τότε θα έχουμε τα ίδια. Τα ίδια με πέρσι και… όπως κάθε χρόνο, ο ΠΑΟΚ θα φέρει ποδοσφαιριστές που, φτάνει μια στιγμή μέσα στην περίοδο, και αναρωτιέται κανείς, ποια είναι η δουλειά τους, τι έχουν να προσφέρουν, γιατί αποκτήθηκαν.

Όλα αυτά είναι ένα έργο που βλέπουμε πολύ συχνά και ξεκινά κυρίως από τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να ξοδέψει και να εκτοξεύσει την ομάδα του. Μέχρι σήμερα δεν έχει πείσει ότι θέλει το ίδιο πολύ όσο ο κόσμος να φέρει ποδοσφαιριστές που θα αλλάξουν την ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά, επιμένει σε… ημίμετρα, που δεν είναι αποτελεσματικά, αλλά, διαιωνίζουν την ίδια κατάσταση.

Πιο πολύ ίσως να μετρά και το γεγονός ότι δεν έχει μια σταθερά στο θέμα προπονητή και έχει αλλάξει τόσες πολλές κατευθύνσεις που απαξιώνει ο ίδιος και τις επιλογές του και όποια θυσία κάνει κατά καιρούς για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε τίτλους.

Είναι λοιπόν, θέμα που δεν χωρά διαπραγμάτευση: Χρειάζονται παίκτες με προσωπικότητα που θα καθοδηγούνται από προπονητή με ακόμη πιο βαρύ όνομα. Έτσι προχωράς και φτιάνεις ομάδα τίτλων. Με μονάδες που έχουν κατακτήσει τίτλους κι όχι τίτλους… Μολδαβίας και Βουλγαρίας ή β΄Τουρκίας.

Σε πρώτη φάση, θα πρέπει να είναι ακαριαία η αντίδραση στην αποχώρηση του Ίβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x