Τεχνολογία

Παρουσίαση των προϊόντων της Huawei στην Ελλάδα

Aπό 20 έως 23 Μαΐου 2013, το Huawei Road Show 2013 κάνει στάση στην Αθήνα

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες πελάτες, συνεργάτες και δημοσιογράφους να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της εταιρείας διατίθενται σε περισσότερες από140 χώρες και εξυπηρετούν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτόν το Μάιο και για 4 μέρες (20-23/05 09:00πμ – 17:00μμ), στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής του περιοδείας, το φορτηγό επίδειξης της Huawei θα είναι σταθμευμένο στο ΟΑΚΑ επιδεικνύοντας σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον το πώς η τεχνολογία αιχμής εφαρμόζεται στην πράξη.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Huawei Ελλάδος θα βρίσκεται εκεί για να ξεναγήσει τους επισκέπτες στο μέλλον των σταθερών και κινητών δικτύων και να παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Θα μοιραστούν με τους συνεργάτες/πελάτες τους κάποια από τα μεγαλύτερα έργα της Huawei ανά τον κόσμο και θα συζητήσουν μαζί τους θέματα που τους αφορούν, αναπτύσσοντας νέες ιδέες που θα τους εξασφαλίσουν υπεροχή στον κλάδο τους.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x