Μαχητικά Αθλήματα

Πήρε άδεια επαγγελματία μποξέρ ο ΜακΓκρέγκορ – Φήμες για μάχη με Μεϊγουέδερ

Ο Ιρλανδός πήρε άδεια επαγγελματία πυγμάχου και πλέον μπορεί να δώσει αγώνα μποξ. Καμία αντίδραση από την πλευρά του Μεϊγουέδερ.

Μια πληροφορία έρχεται «τονώσει» τη φημολογία που θέλει τους Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ να συναντώνται σε ένα ρινγκ σε έναν μεταξύ τους αγώνα πυγμαχίας.

Ο Ιρλανδός μαχητής πήρε άδεια επαγγελματία πυγμάχου κάτι που του δίνει το δικαίωμα να δώσει αγώνες –επαγγελματικούς- και φυσικά να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αναμέτρηση η οποία φημολογείται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την είδηση της εξασφάλισης άδεια επαγγελματία πυγμάχου έκανε γνωστή η ιστοσελίδα mmafighting.com με τον εκτελεστικό διευθυντή της Αθλητικής Επιτροπής της Καλιφόρνια να τονίζει... «Πήρε άδεια σήμερα. Είναι επίσημα ένας επαγγελματίας καλιφορνέζος πυγμάχος. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω να αγωνίζεται στην Καλιφόρνια. Απλώς χρειάζεται να βρεθεί ο κατάλληλος αντίπαλος. Σίγουρα ενός υψηλότατου επιπέδου», ανέφερε.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάτι που θα δείχνει ότι αλλάζουν τα δεδομένα και η μάχη του Ιρλανδού με τον Μεϊγουέδερ είναι πιθανή. Θυμίζουμε ότι ο αμερικανός πυγμάχος είχε τονίσει ότι δεν θέλει να δώσει άλλον αγώνα καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη αρκετά χρήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x