Euroleague

Πλάθα: «Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Με πίστη για τη νίκη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη η Ουνικάχα Μάλαγα, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Ζοάν Πλάθα.

Να αφήσει πίσω της την παταγώδη αποτυχία στο Final 8 Κυπέλλου, που φιλοξένησε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει καν στα ημιτελικά, θέλει η Ουνικάχα Μάλαγα υποδεχόμενη την Πέμπτη τον Παναθηναϊκό (21:45) για την έκτη αγωνιστική του Top 16. Ο Ζοάν Πλάθα τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά δεν έδειξε να θεωρεί την ομάδα του χαμένη από χέρι.

«Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που μόλις κατέκτησε έναν τίτλο και θέλει να φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά, αλλά βασικός του στόχος είναι το Final Four. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα πολύπλοκη, την οποία σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε να διεκδικούμε τη νίκη μέχρι το τέλος, εφόσον δείξουμε προσοχή σε επί μέρους στοιχεία του αγώνα, όπως τα ριμπάουντ. Θα είναι δύσκολο, γιατί έχουν ψηλούς όπως ο Γκιστ, ο Μπατίστ ή ο Λάσμε», πρόσθεσε.

Ο Ζοάν Πλάθα δεν υπολογίζει και πάλι στον Ερλ Κάλογουεϊ. «Η απουσία του Κάλογουεϊ είναι σημαντική για μας. Κάνει θεραπείες, είναι καλύτερα, αλλά δεν προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την απουσία αυτή και ο Βιδάλ θα παίξει στα γκαρντ μέχρι νεωτέρας», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x