Προετοιμασία ΑΕΚ

Το’ ριξαν στο σπριντ…

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κυμάνθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, που είναι και η μοναδική για σήμερα (19/7). Οι παίκτες της «Ένωσης» μετά το χαλάρωμα, έκαναν σπριντ για αρκετή ώρα στο ύψωμα ξεκινώντας απ’ το βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κανονικού, έτρεξαν κατά μήκος όλο το κεντρικό γηπέδο και έπειτα το πήγαν αντίστροφα.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κυμάνθηκε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, που είναι και η μοναδική για σήμερα (19/7). Οι παίκτες της «Ένωσης» μετά το χαλάρωμα, έκαναν σπριντ για αρκετή ώρα στο ύψωμα ξεκινώντας απ’ το βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κανονικού, έτρεξαν κατά μήκος όλο το κεντρικό γηπέδο και έπειτα το πήγαν αντίστροφα. «Κιτρινόμαυρο» διπλό στη βροχή.

Στο πρόγραμμα παρευρέθηκαν και ορισμένοι φίλοι της ομάδας που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν το χθεσινό φιλικό κόντρα στη Σλάβια Πράγας που αναβλήθηκε. Μάλιστα είχαν κλείσει δωμάτια και έτσι παρέμειναν στο Ζέεφελντ. Μπορεί να μην είδαν τα πρώτα δείγματα της ομάδας τους, όμως αποζημιώθηκαν κατά κάποιο τρόπο, βλέποντας την πρωινή προπόνηση…

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες ενόψει και της πρώτης φιλικής αναμέτρησης την Τρίτη με την Κλουζ, μιας και το απόγευμα θα είναι ελεύθεροι.

Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί κανονικά διπλή προπόνηση, πρωί (09:30 τοπική ώρα) και απόγευμα (18:00).

Τελευταία Highlights

• Πανό, πίσω απ’ το τέρμα κρέμασαν κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ απ’ το Ντίσελντορφ.

• Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί φωτογράφηση των Μάκου-Κουτρομάνου και Λαγού με Γεωργέα για το «ΑΕΚ Empire».

• Ο Παναγιώτης Λαγός είχε χθες τα γενέθλια του και του έφτιαξαν μια τούρτα ως δώρο…

• Συνέντευξη στου εκπροσώπους του Τύπου θα παραχωρήσουν το μεσημέρι οι Νάτσο Σκόκο και Αντώνης Ρίκκα.

• Φιλικό κόντρα στους εκπροσώπους του Τύπου θα δώσει το απόγευμα το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x