Προετοιμασία ΑΕΚ

Κάτι τρέχει με τον Ράφικ…

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ράφικ Τζεμπούρ από την ΑΕΚ. Ποιοι είναι οι λόγοι που καθιστούν το διαζύγιο πολύ πιθανό. Παίκτης της "Ενωσης" αναμένεται να γίνει ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Λεονάρντο. Η διοίκηση της ΑΕΚ θα προτείνει στην αντίστοιχη του Λεβαδειακού έναν καλύτερο διακανονισμό.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ράφικ Τζεμπούρ από την ΑΕΚ. Τις τελευταίες ημέρες ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός προπονείτο μόνος του, χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και η μη συμμετοχή του στο φιλικό κόντρα στην Μπουργκάς φανέρωνε πως… κάτι τρέχει με την περίπτωσή του.

Έχει γίνει εμφανές από τα προηγούμενα φιλικά πως ο 25χρονος φορ δεν μπορεί να συνεργαστεί καλά με τον Νάτσο Σκόκο και τον Ισμαέλ Μπλάνκο στην επιθετική γραμμή της «Ένωσης». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός προορίζει τον Νάτσο Σκόκο περισσότερο σαν δεύτερο επιθετικό παρά σαν μεσοεπιθετικό για την προσεχή σεζόν. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και η επιθυμία του να αποκτηθεί ο Λεονάρντο, αλλά ίσως κι ένας ακόμη μεσοεπιθετικός. Στην περίπτωση αυτή και με δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο Τζεμπούρ δεν φαίνεται να χωρά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πρόταση για τον διεθνή επιθετικό, αρκεί φυσικά να αποσβέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από τα περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ αναζητά ομάδα προκειμένου να παραχωρήσει τον "τρομοκράτη".

«Κλείνει» ο Λεονάρντο

Παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Λεονάρντο. Η διοίκηση της «Ένωσης» θα προτείνει στην αντίστοιχη του Λεβαδειακού έναν καλύτερο διακανονισμό-πιθανώς με προκαταβολή 400.000 ευρώ-και εκφράζεται η αισιοδοξία πως η απάντηση θα είναι «ναι».

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους νέους επενδυτές. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά και υπάρξει αίσιο τέλος, θα υπάρχει οικονομική δυνατότητα για την απόκτηση καλύτερων ποιοτικά παικτών. Αυτό θα φανεί τα επόμενα 24ωρα, καθώς με την επιστροφή του Νίκου Θανόπουλου και του Παντελή Αθηνή στην Αθήνα εντός της ημέρας, θα κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις. «Ο κόσμος της ομάδας να είναι σίγουρος ότι αν μπουν τα κεφάλαια που ακούγονται και που διαπραγματευόμαστε, τότε η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά», τόνισε στο Novasports ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ο διακαής πόθος του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την επίθεση, ο Πάμπλο Χέρες είναι στην αναμονή για τη θέση του δεξιού μπακ και εφόσον υπάρχει μεγαλύτερο διαθέσιμο μπάτζετ, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί κι ένας ακραίος χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x