Προετοιμασία ΑΕΚ

Γκολ με οποιοδήποτε τρόπο

Πολύ δουλειά στο τελείωμα των φάσεων, αλλά και επιθετικές ασκήσεις για να σπάει το οφσάιντ περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση για τους τέσσερις τερματοφύλακες και το ένα γκρουπ των οκτώ παικτών που κατέβηκε για προπόνηση. Οι Ρίκκα, Χετεμάι, Ντιουφ, Ταχτσίδης και οι τέσσερις επιθετικοί της ομάδας (Σκόκο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Παυλής) εξασκήθηκαν στο να σκοράρουν με κάθε τρόπο.

Πολύ δουλειά στο τελείωμα των φάσεων, αλλά και επιθετικές ασκήσεις για να σπάει το οφσάιντ περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση για τους τέσσερις τερματοφύλακες και το ένα γκρουπ των οκτώ παικτών που κατέβηκε για προπόνηση. Οι Ρίκκα. Χετεμάι, Ντιουφ, Ταχτσίδης και οι τέσσερις επιθετικοί της ομάδας (Σκόκο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ, Παυλής) εξασκήθηκαν στο να σκοράρουν με κάθε τρόπο.

Φωνές Μπάγεβιτς στο σπάσιμο του οφσάιντ

Μια απαιτητική άσκηση με κατεβασιά τεσσάρων παικτών και εναλλαγή θέσεων, αλλά και την κατάλληλη μπαλιά στα πλάγια για να σπάσει το οφσάιντ περιλάμβανε το πρώτο μέρος της προπόνησης. Χρέη αμυντικών οι δύο βοηθοί του Μπάγεβιτς, αλλά και ο ίδιος, ενώ ο επερχόμενος παίκτης έπρεπε να τελειώνει τη φάση με τη μία ή να στέλνουν τη μπάλα στο πλεκτό αυτοί που είχαν πλασαριστεί στο ύψος του πρώτου και του δεύτερου δοκαριού. Εκεί ο Μπάγεβιτς έκανε πολλές παρατηρήσεις για το που πρέπει να πλασάρονται οι παίκτες. Στη συνέχεια έγινε η ίδια με έξι με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να κάνει παρατηρήσεις στον Ταχτσίδη που δεν έδωσε τη μπάλα με τη μια σε κάποια στιγμή. Συνέχισε να κάνει επισημάνεις για τη σωστή θέση, ενώ σε κάποιο άλλο σκέλος της άσκησης, όταν η άμυνα περίμενε χαμηλά να γίνεται συγκλίνει προς τα μέσα ο ακραίος για να τραβήξει τον έναν αμυντικό πάνω του και να βγάλει σέντρα.

Στη συνέχεια ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δούλεψε με κάθε παίκτη ξεχωριστά βάζοντας τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή στην πλάτη του παίκτη για να βρίσκεται υπό πίεση, ώστε να ξεμαρκάρεται και να σουτάρει με μια με τη μπάλα να έρχεται από ψηλά ή χαμηλά. Μετά είχαμε τους παίκτες στημένους στο σημείο του πέναλτι και τη μπάλα να έρχεται πότε από τη μία και πότε την άλλη κατεύθυνση και τους παίκτες να σουτάρουν με τις εντολές να έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση του σώματος. Τέλος είχαμε και προσπάθειες για κεφαλιά με τον Μπάγεβιτς να προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ότι πρέπει να βάζουν σωστά το σώμα, για να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό.

• Ένα άλλο γκρουπ παικτών που δεν είχε υποχρεώσεις με προπόνηση είχε την ευκαιρία να απολαύσει απογευματινό περπάτημα και καφέ σε ιταλικό μπαρ ρέστοραν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x