Προετοιμασία ΑΕΚ

Δοκιμή με 4-4-2 και Μπλάνκο– Σκόκο μπροστά

Την ενδεκάδα που θα παρατάξει με την Μπουργκάς στο Λάνγκεφελντ (19.30 ΝOVASPORTS 1) έδειξε στο οικογενειακό «διπλό», που τελείωσε με 2-1 υπέρ των βασικών, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σκόκο και Μπλάνκο, που αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο, σημείωσαν από ένα τέρμα στο δίτερμα. Στα πλάγια Ιορντάκε και Μαντούκα, Μάκος και Καφές το δίδυμο στα αμυντικά χαφ σε διάταξη 4-4-2. Προς εκτόνωση το θέμα Χουανφράν, αφού ο παίκτης συμμετείχε με τις «ρεζέρβες» στο διπλό της Kυριακής.

Την ενδεκάδα που θα παρατάξει με την Μπουργκάς στο Λάνγκεφελντ (19.30 ΝOVASPORTS 1) έδειξε στο οικογενειακό «διπλό», που τελείωσε με 2-1 υπέρ των βασικών, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σκόκο και Μπλάνκο, που αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο, σημείωσαν από ένα τέρμα στο δίτερμα. Στα πλάγια Ιορντάκε και Μαντούκα, Μάκος και Καφές το δίδυμο στα αμυντικά χαφ σε διάταξη 4-4-2. Προς εκτόνωση το θέμα Χουανφράν, αφού ο παίκτης συμμετείχε με τις «ρεζέρβες» στο διπλό της Κυριακής.

Γκολάρες από Σκόκο, Ταχτσίδη

Ο Σκόκο με μια ωραία προσωπική προσπάθεια άνοιξε το σκορ για στο δίτερμα, για να ακολουθήσει η ισοφάριση με ένα ωραίο βολέ του Ταχτσίδη έξω από την περιοχή. Σε αυτή τη φάση που δέχτηκαν οι βασικοί το γκολ, έγιναν παρατηρήσεις από τον Σερβοέλληνα τεχνικό στους Γεωργέα και Κυργιάκο που βρίσκονταν μακριά από τον Μαϊστόροβιτς και πολύ δεξιά με αποτέλεσμα ο Σουηδός να μείνει ολομόναχος και να μην προλάβει τον Ταχτσίδη στην μπαλιά που έγινε από το δεξί άκρο της άμυνας των γκρι. Σε άλλη μια φάση νωρίτερα, ο Γεωργέας είχε γίνει και πάλι δέκτης των παραπόνων του Μπάγεβιτς, που του είπε χαρακτηριστικά «Νίκο, έχεις πέντε παίκτες γύρω σου. Η μπάλα πρέπει να φύγει αμέσως, δώσε πίσω στην Κυργιάκο ν’ αλλάξει παιχνίδι». Το σκορ στο δίτερμα έκλεισε ο Μπλάνκο με κοντινό πλασέ, μετά από λάθος του Μοσχονά. Στη συνέχεια οι Γεωργέας, Καράμπελας, Ενσαλίβα, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς και Καφές έτρεξαν μόνοι τους, ενώ ακολούθησε για τους υπόλοιπους επιθετική άσκηση με εναλλαγή μπάλας και σέντρες από τα άκρα.

Κίτρινοι: Σάχα (Λούκατς), Γεωργέας, Καράμπελας, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Ιορντάκε
Γκρι: Αραμπατζής (Μοσχονάς), Κουτρομάνος, Χουανφράν, Ζεράλντο, Γκέντζογλου, Γιαχάγια, Ενσαλίβα, Μπερνς, Ταχτσίδης, Ντιουφ, Παυλής

Να σημειώσουμε πως στο αυριανό ματς με την Μπουργκάς βασικός πορτιέρο θα παίξει πιθανότατα ο Αραμπατζής.

Χάιλαϊτς από την προπόνηση

•Ένα άσχημο μαρκάρισμα του Κουτρομάνου στον Σκόκο προκάλεσε εκνευρισμό στον Αργεντινό, που δεν έδωσε χειραψία με τον συμπαίκτη του αφού το τάκλιν ήταν επικίνδυνο. Ο Μπάγεβιτς αμέσως πήγε προς το μέρος που έγινε το φάουλ και έκανε παρατήρηση στον νεαρό δεξιό μπακ, λέγοντάς του ότι έτσι γκρέμισε και τον ίδιο (είχε πέσει με φόρα πάνω στον προπονητή μια από τις προηγούμενες μέρες).

•Έφυγε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Λάκης Νικολάου. Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος, θα αναχωρήσει στις 28 του μήνα.

•Τρία αλεξίπτωτα πλαγιάς έκαναν πτήσεις πάνω από το γήπεδο την ώρα του «διπλού».

•Ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε μέσω του Ντίνου Παπαποστόλου να γίνει μια επανόρθωση για αυτό που γράφτηκε σε ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο, ότι έδιωξε τον πρόεδρο από την προπόνηση την ώρα που ο κ. Θανόπουλος χθες το πρωί πήγε να παίξει ποδόσφαιρο. Απλώς, ο τεχνικός της «Ένωσης» ζήτησε από τον πρόεδρο να πάει σε κάποιον άλλο χώρο (τα μικρά γήπεδα ακριβώς πίσω από το κυρίως τερέν) γιατί εκείνη την ώρα γινόταν η προπόνηση.

•Οι Τζεμπούρ και Χετεμάι έκαναν, όπως και το πρωί, ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x