Προετοιμασία ΑΕΚ

Έντονη προπόνηση, έφυγε ο Μαϊστόροβιτς

Έντονη ήταν η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, παρότι οι παίκτες αγωνίστηκαν χθες κόντρα στην Μπουργκάς Τσερνομόρετς. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν και στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

* Έντονη ήταν η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, παρότι οι παίκτες αγωνίστηκαν χθες κόντρα στην Μπουργκάς Τσερνομόρετς. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν και στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

* Σε ό,τι αφορά το πρωινό πρόγραμμα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των επτά παικτών και έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετικής ανάπτυξης.

* Ο Κουτρομάνος και ο Μανωλάς αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Γκέντσογλου είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Οι παραπάνω, όπως και ο Παναγιώτης Λαγός που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ο Νίκος Πανταζής δεν θέλει να τον εντάξει απότομα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο.

* Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος μετά από σχεδόν 8,5 μήνες πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Μπουργκάς και στις προπονήσεις δείχνει ότι ανεβάζει ρυθμό.

* Ο Ντάνιελ Μαϊστοροβιτς αναχώρησε για τη Σουηδία, επειδή περιμένει η γυναίκα του να γεννήσει πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x