Stoiximan Super League

«Ελκυστική περίπτωση ο ΠΑΟ»!

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Νίκολα Ζίγκιτς επιβεβαίωσε ο Μίλαν Τσάλασαν, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Είναι μία ελκυστική περίπτωση και θα μας απασχολήσει αν υπάρξει κάτι πιο ουσιαστικό», δήλωσε ο μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού. Αναχώρησε η αποστολή του «τριφυλλιού» για τον Καναδά. .

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Νίκολα Ζίγκιτς επιβεβαίωσε ο Μίλαν Τσάλασαν, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού παραδέχτηκε ότι υπάρχουν επαφές με τους «πράσινους» και τόνισε ότι ο πελάτης του δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, εφόσον υπάρξει επίσημη πρόταση από το «τριφύλλι». Η Βαλένθια - στην οποία ανήκει ο 29χρονος παίκτης - φέρεται να επιθυμεί την πώλησή του (ύστερα από εκείνη του Νταβίδ Βίγια στην Μπαρτσελόνα), προκειμένου να μπουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία της.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τσάλασαν

«Εχω συζητήσει με τον Παναθηναϊκό για τον Ζίγκιτς. Δεν μπορώ να πω με ποιον, αλλά έχουν γίνει επαφές. Μιλήσαμε για τις προοπτικές και μπορώ να πω ότι είναι μια πιθανότητα ο Παναθηναϊκός για τον Ζίγκιτς. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του Ζίγκιτς.

Ερωτηθείς αν ο Σέρβος επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα (αν και υπάρχουν φήμες ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της Premier League), απάντησε: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην Ισπανία ή την Αγγλία. Αλλά ο Ζίγκιτς είναι φιλόδοξος, θέλει να αγωνίζεται και να διεκδικεί τίτλους και όχι απλώς να λέει ότι παίζει σ' αυτά τα πρωταθλήματα. Δεν έχει αντίρρηση να παίξει σε μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, που διεκδικεί τίτλους. Φέτος άλλωστε πήρε το πρωτάθλημα και παίζει σχεδόν πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό ή ακόμα και τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα. Είναι μία ελκυστική περίπτωση και θα μας απασχολήσει αν υπάρξει κάτι πιο ουσιαστικό».

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα. Όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα διοικητικά και καθοριστεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να προσπαθήσουν να πάρουν «πακέτο» τον Ισπανό αμυντικό και τον Σέρβο επιθετικό της Βαλένθια διαθέτοντας περίπου 4 εκατ. ευρώ. Αν τελικά ο Κώστας Αντωνίου παραμείνει στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου της «πράσινης» ΠΑΕ, να μεταβεί στην Ισπανία, προκειμένου να διερευνήσεις τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Όσον αφορά την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, φημολογείται ότι το «τριφύλλι» δίνει στην ΑΕΚ 1,5 εκατ. ευρώ και τον Βαγγέλη Μάντζιο (ως έμψυχο αντάλλαγμα). Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη φημολογία, υπάρχει συμφωνία των δύο ομάδων, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην «Ένωση», όταν θα αποφασιστεί το μπάτζετ.

«Πέταξε» για Καναδά

Για το Τορόντο αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού σήμερα το πρωί (στις 6:30 σήμερα το πρωί). Οι «πράσινοι» θα μεταβούν στον Καναδά μέσω Ολλανδίας και θα αντιμετωπίσουν (22:00) την Μπενφίκα στο BMO Stadium. Ο Νίκος Νιόπλιας βρίσκεται στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League και την ομάδα θα προετοιμάσουν ο Κριστόφ Βαζέχα και ο Μιχάλης Ιορδανίδης:

Στη διάθεσή τους θα βρίσκονται οι εξής παίκτες: Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Σιμάο, Σαριέγκι, Καντέ, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Ρουκάβινα, Μαχλελής, Μπιέρσμιρ, Κλέιτον, Φέτσης, Λαγός, Σταμπολζίεφ, Δημούτσος, Μπουτζίκος, Λιόλιος, Μελίσσης. Στην αποστολή φυσικά θα είναι και οι Λέτο, Πετρόπουλος, οι οποίοι αναχώρησαν από προχθές για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να παρευρεθούν στο κατάστημα της GreenTeam στην Αστόρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x