Stoiximan Super League

Ναι σε όλα!

Σε συμφωνία ήρθαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη συνάντηση που είχαν οι τρεις άνδρες σήμερα το μεσημέρι. Κοινή γραμμή και για τον Νιόπλια!

Το πολύ καλό κλίμα της τελευταίας συνάντησης, συνεχίστηκε και στην σημερινή που είχαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν τα θέματα της ομάδα φτάνοντας σε συμφωνία για ό,τι συζητήθηκε.

Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ανάμεσα στους τρεις μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εκεί οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας έδωσαν τα χέρια για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία συμφώνησαν να συμμετάσχει ο κάθε ένας ανάλογα με το ποσοστό που του αναλογεί.

Οι τρεις ισχυροί άνδρες του «τριφυλλιού» τα βρήκαν και στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών για τον ερχόμενο Μάιο. Συζητήθηκαν και συμφώνησαν σε λεπτομέρειες σύμφωνα με τις οποίες θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών με τους Βγενόπουλο και Πατέρα να γίνονται τα «αφεντικά».

Τέλος, επί τάπητος «έπεσαν» και τα όσα συνέβησαν χθες στην ομάδα με την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια και την αντίδραση του Νικόλα Πατέρα. Οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος επικρότησαν την άμεση «επέμβαση» του προέδρου της ΠΑΕ και τάχθηκαν υπέρ της στήριξης στο πρόσωπο του Νίκου Νιόπλια και στην παραμονή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, βάζοντας τέλος σε όποιες φήμες υπήρχαν για απομάκρυνσή του ή που έστω καθιστούσαν επισφαλή τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ξεκούραση πριν το Γολγοθά

Ανάσες παίρνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Οι «πράσινοι» τις είχαν ανάγκη, αφού προέρχονται από συνεχή παιχνίδια, ενώ ακολουθεί ένας αγωνιστικός Γολγοθάς με κρίσιμες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Σούπερ Λίγκα, 16/10)
Παναθηναϊκός-Ρούμπιν Καζάν (Champions League, 20/10)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Σούπερ Λίγκα, 24/10)
Κοζάνη-Παναθηναϊκός (Κύπελλο ΟΠΑΠ, 27/10)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Σούπερ Λίγκα, 30/10)
Ρούμπιν Καζάν-Παναθηναϊκός (Champions League, 2/11)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x