Koriopolis

«Ο Μαρινάκης είναι στη λίστα της ντροπής»

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εξελίξεις του σκανδάλου «Koriopolis». Το πασίγνωστο περιοδικό «kicker», τονίζει για το θέμα. «Ο πρόεδρος της ελληνικής λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στη λίστα της ντροπής», αναφέρει το γερμανικό Μέσο.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εξελίξεις του σκανδάλου «Koriopolis».

Το πασίγνωστο περιοδικό «kicker», τονίζει για το θέμα.

«Ο πρόεδρος της ελληνικής λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στη λίστα της ντροπής», αναφέρει το γερμανικό Μέσο.

Στη συνέχεια, το άρθρο μιλάει για όλη την ιστορία πως έχει εξελιχθεί κάνοντας ειδική αναφορά στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον τεχνικό της Εθνικής Ομάδας κάτω των 21 ετών, Γιώργο Γεωργιάδη, που εμπλέκονται με στημένα παιχνίδια.

«Μόλις μία ημέρα μετά τη σύλληψη 10 ατόμων, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, στην Ελλάδα, έρχονται καθημερινά νέες αποκαλύψεις. Την Παρασκευή, δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα με όλους τους εμπλεκόμενους.

Το όνομα του προέδρου της λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, φιγουράρει όπως επίσης και του νυν της Football League, που είναι ύποπτοι για χειραγώγηση αποτελεσμάτων αγώνων.

Επίσης, 14 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν ποντάρει μεγάλα ποσά σε παράνομα στοιχήματα. Μεταξύ αυτών είναι και ο αμυντικός Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο τεχνικός της εθνικής ομάδας κάτω των 21 ετών, Γιώργος Γεωργιάδης. Η περιβόητη λίστα περιλαμβάνει και άλλους αξιωματούχους, επτά προπονητές και έξι εν ενεργεία διαιτητές», αναφέρει το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x