Koriopolis

«Δεν μας αγγίζουν…»

Για πόλεμο λάσπης στον Ολυμπιακό και τον ίδιο, που έχει αρχίσει από το Φεβρουάριο, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με σύντομη δήλωσή του στο περιθώριο της παρουσίασης του Λιούμπομιρ Φέισα. «Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά, ούτε μας αγγίζει. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιοδήποτε αδίκημα. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης το Φλεβάρη, συνεχίζουν και τώρα», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σιγή ιχθύος από τον Αβρ. Παπαδόπουλο.

Για πόλεμο λάσπης στον Ολυμπιακό και τον ίδιο, που έχει αρχίσει από το Φεβρουάριο, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με σύντομη δήλωσή του στο περιθώριο της παρουσίασης του Λιούμπομιρ Φέισα.

«Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά, ούτε μας αγγίζει. Όσον αφορά στην πρόταση για άσκηση δίωξης στο πρόσωπό μου, κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιοδήποτε αδίκημα. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το Φλεβάρη, τα ίδια σέρνουν και τώρα το χορό της συκοφάντησης σε βάρος μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ για τη μεταγραφή του Σέρβου μέσου είπε πως «… δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα και αυτά που ακούμε».

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που μπλέκεται στο σκάνδαλο που ξέσπασε, χωρίς όμως να κάνει κάποια δήλωση. Ο διεθνής αμυντικός νωρίτερα είχε περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε για την υπόθεση με τους νομικούς του συλλόγου, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Μώραλη.



Δείτε τι ειπώθηκε στην παρουσίαση του Λιούμπομιρ Φέισα από τον Σέρβο ποδοσφαιριστή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x