Koriopolis

Και νέοι κατηγορούμενοι!

Την στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι συγκλονισμένο από το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, υπάρχει δημοσίευμα για νέο σκάνδαλο, το οποίο εμπλέκονται 170 άτομα!

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, πρόκειται να ακολουθηθούν από ένα νέο σκάνδαλο που πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του GoalNews, αυτή η νέα υπόθεση αφορά ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ’ επέκταση φοροδιαφυγή. Μια υπόθεση που θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τη δικαιοσύνη άλλα 170(!) άτομα.

Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται άτομα που είναι αναμεμειγμένα και στο τρέχον σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όσοι εμπλέκονται προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα χρήματα στις ΠΑΕ που διοικούσαν συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη «λευκών» συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι.

Η φοροδιαφυγή έγκειται στο γεγονός ότι η σύνταξη των συμβολαίων, αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να αποδίδονται στην εφορία μικρότερο φόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x