Koriopolis

Η απολογία των έντεκα

Καυτή εβδομάδα -κι όχι (μόνο) λόγω καιρού- αναμένεται αυτή που ξεκινάει. Σε λίγη ώρα, οι αρμόδιες Αρχές ξανασηκώνουν… μανίκια και πιάνουν δουλειά. Οι 11 συλληφθέντες για το σκάνδαλο Koriopolis θα μεταφερθούν, μαζί, από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, όπου και θα απολογηθούν ένας-ένας στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη.

Καυτή εβδομάδα -κι όχι (μόνο) λόγω καιρού- αναμένεται αυτή που ξεκινάει.

Σε λίγη ώρα, οι αρμόδιες Αρχές ξανασηκώνουν… μανίκια και πιάνουν δουλειά.

Οι 11 συλληφθέντες για το σκάνδαλο Koriopolis θα μεταφερθούν, μαζί, από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, όπου και θα απολογηθούν ένας-ένας στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη.

Βέβαια, ορισμένοι εκ των συλληφθέντων αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Από εκεί και πέρα, όσοι απολογηθούν αύριο, ο ανακριτής θα τους στείλει στον εισαγγελέα και εν συνεχεία, μαζί θα αποφασίσουν για το αν θα κριθούν προφυλακιστέοι ή θα αφεθούν ελεύθεροι, φυσικά, με περιοριστικούς όρους.

Σε περίπτωση διαφωνίας του ανακριτή με τον εισαγγελέα, για την τύχη όσων εκ των συλληφθέντων απολογηθούν θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, που αποτελείται από τρεις δικαστές.

Το www.sport-fm.gr θα είναι στα δικαστήρια και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις στο σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Εξάλλου, αύριο -επίσης το πρωί- αναμένεται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, με θέμα: την εμπλοκή των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Γιώργου Χ. Γεωργιάδη στο Koriopolis.

Εβδομάδα που… καίει ξεκινάει, λοιπόν, από αύριο, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x