Stoiximan Super League

«Λίγη υπομονή απ’ τον κόσμο της ΑΕΚ»

Πίστωση χρόνου από τους φιλάθλους της ΑΕΚ, μέχρι ο ίδιος και οι υπόλοιποι νεαροί να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, ζήτησε ο Αινείας Καλογέρης. Ο νεαρός χαφ, που ήταν ξανά εκ των διακριθέντων στο φιλικό με την Μπλάκμπερν () τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να δείξει κατανόηση στην απειρία των παικτών και να κάνει λίγο υπομονή.

Πίστωση χρόνου από τους φιλάθλους της ΑΕΚ, μέχρι ο ίδιος και οι υπόλοιποι νεαροί να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, ζήτησε ο Αινείας Καλογέρης.

Ο νεαρός χαφ, που ήταν ξανά εκ των διακριθέντων στο φιλικό με την Μπλάκμπερν (2-1) τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να δείξει κατανόηση στην απειρία των παικτών και να κάνει λίγο υπομονή.

«Είμαι πολύ καλά, μου έφυγε το άγχος με την χθεσινή εμφάνιση. Είμαστε νέα παιδιά, πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να φοράμε αυτήν την φανέλα. Σήμερα είχαμε και την κούραση», ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι ο Καλογέρης.

Κι αφού τόνισε πως «πρέπει να κάνει λίγο υπομονή ο κόσμος», σημείωσε: «Είναι λίγο αρνητικό το ότι δεν υπάρχουν έμπειροι, αλλά είμαστε καλοί παίκτες, αν και μικροί σε ηλικία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x