Stoiximan Super League

Για μια τιμή

Η παραμονή στην κατηγορία αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, αλλά η πρόκριση επί της Καβάλας στην αποψινή ρεβάνς για τους «32» του Κυπέλλου είναι θέμα τιμής. Πώς παρατάσσει την ομάδα ο Λίνεν.

Σύμφωνοι, αυτό που προέχει για την ΑΕΚ είναι να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Όμως δεν θέλει να προσθέσει άλλη μία μαύρη σελίδα στη φετινή της πορεία γνωρίζοντας πρόωρα τον αποκλεισμό από την Καβάλα στην αποψινή (20:00, ΟΤΕ Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) ρεβάνς του 0-0 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Μπορεί το Κύπελλο να αποτελεί μονόδρομο για επιστροφή της ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν (αν και αυτή τη στιγμή μοιάζει ουτοπία και πολυτέλεια κάτι τέτοιο), μπορεί ενδεχόμενη πρόκριση να φέρνει την ΑΕΚ στην επόμενη φάση απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά στόχος είναι η πρόκριση για να κλείσει καλά το 2012.

Ο Έβαλντ Λίνεν θα παρατάξει την ομάδα του με πολλά νέα πρόσωπα. Τόσο κατ’ ανάγκην, όπως στις περιπτώσεις των τραυματιών Κορδέρο, Κοντοέ, Γιάγκο και Κατίδη, όσο και κατ’ επιλογήν αφήνοντας εκτός αποστολής τους Κωνσταντόπουλο, Φούντα, Βλάχο και Φουρτάδο. Στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε ένα σύστημα 4-3-3 με τον Αραμπατζή στο τέρμα, τους Αρκούδα στο δεξί και Μπουγαΐδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Κουτρουμπή και Τσούπρο στα στόπερ, τον Τσουκαλά αμυντικό χαφ και μπροστά του με πιο δημιουργικά καθήκοντα τους Γκερέιρο και Γροντή, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης αποτελούσαν οι Σταματής στα δεξιά, Λαγός στα αριστερά και Κατσικοκέρης στην κορυφή.

* Για τους παίκτες της ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί προπόνηση και την Παρασκευή, ενώ εν συνεχεία θα έχουν άδεια πέντε ημερών και θα επανέλθουν στις επάλξεις στις 27 Δεκεμβρίου. Εκτός κι αν σήμερα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις, οπότε η άδεια θα ψαλιδιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x