Champions League

Ιωαννίδης: «Το ταβάνι μας δεν το γνωρίζουμε ακόμη - Ποδοσφαιρικά δεν έχω ζήσει κάτι καλύτερο»

Για την ιστορική πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ, τα δύο εύστοχα πέναλτι που εκτέλεσε, αλλά και για το «ταβάνι» της ομάδας, μίλησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Με δικό του πέναλτι του ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φώτης Ιωαννίδης έστειλε το ματς στην παράταση, με τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια να πανηγυρίζει μια σπουδαία πρόκριση στα playoffs του Champions League επί της Μαρσέιγ στα πέναλτι!

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας φορ αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ματς, στο... κρύο αίμα που χρειάζεται κανείς για να εκτελέσει πέναλτι, αλλά και στο ποδοσφαιρικό «ταβάνι» των «πρασίνων», το οποίο ακόμη δεν το έχουν φτάσει!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη:

Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού: «Ποδοσφαιρικά δεν έχω ζήσει κάτι καλύτερο, είναι υπέροχες στιγμές αυτές που ζούμε. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που σχεδιάσαμε αφού δεχθήκαμε πολύ γρήγορα γκολ και μετά το ματς ήταν περίεργο για μας. Δυστυχώς δεν βγάλαμε γρήγορα αντίδραση, μετά δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ σε κακό σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε το μυαλό μας, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, κρατήσαμε τη μπάλα και έτσι καταφέραμε αυτό το θαύμα. Και λέω θαύμα για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι, γιατί κατά τα άλλα στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που μπορούμε να τους κοντράρουμε».

Για τις δύο εκτελέσεις πέναλτι: «Η αλήθεια είναι ότι σε αυτές τις στιγμές θες να είσαι ήρεμος. Εννοείται πως υπάρχει άγχος αλλά πρέπει να το καταπολεμήσεις και να εκτελέσεις με κρύο αίμα. Το κατάφερα σήμερα και στα δύο χτυπήματα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη: «Είναι στα πόδια μας να προχωρήσουμε. Το ταβάνι μας δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Αποκλείσαμε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε μέταλλο».

Για τον Μπρινιόλι: «Όσο για τον Μπρινιόλι εννοείται πως είναι καθοριστικός, το έχει δείξει αυτό όσο είναι μαζί μας. Βέβαια και οι υπόλοιποι τερματοφύλακες παίζουν το ρόλο τους και μας έχουν βοηθήσει, όπως όλη την εβδομάδα με τις εκτελέσεις των πέναλτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x