Champions League

Μαρθελίνο: «Συγγνώμη στον κόσμο της Μαρσέιγ-Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ δήλωσε ο Μαρθελίνο, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφαση του να προχωρήσει αλλαγή τερματοφύλακα.

Συγγνώμη από τους οπαδούς της Μαρσέιγ ζήτησε ο Μαρθελίνο, μετά τον αποκλεισμό στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό!

Ο Ισπανός τεχνικός ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο της γαλλικής ομάδας, υποστηρίζοντας ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα για τη διαδικασία των πέναλτι!

Αναλυτικά:
«Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε τους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα για 120 λεπτά. Στην στατιστική, η υπεροχή μας ήταν εμφανής.

Η μοίρα μάς έπαιξε άσχημο παιχνίδι αλλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε πετύχει μία μεγάλη νίκη. Αν κάνουμε και άλλους τέτοιους αγώνες, θα έχουμε πολλές νίκες", τόνισε ο Μαρθελίνο, για να προσθέσει πως "δεν μετανιώνω για την επιλογή να αλλάξω γκολκίπερ για τα πέναλτι.

Ήταν απόφαση όλου του επιτελείου. Ακόμα και το πέναλτι που απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, είναι μία απόδειξη ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες και απόψε ήταν όλες εναντίον μας. Κάναμε τις σωστές αλλαγές, ήμασταν ανώτεροι σε όλο το ματς»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x