Champions League

Τσάβι: «Το Μοντζουίκ να θυμίσει μία από εκείνες τις μαγικές νύχτες του Καμπ Νόου»

Ο Τσάβι μίλησε για τα όσα χρειάζονται να γίνουν ώστε η Μπαρτσελόνα να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League επί της Παρί.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά του Champions League, αφού επικράτησε 3-2 επί της Παρί στη Γαλλία και χρειάζεται να υπερασπιστεί αυτό το αποτέλεσμα ώστε να προκριθεί (16/04, 22:00).

Ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο Τσάβι σχολίασε τα όσα θα πρέπει να κάνουν οι «μπλαουγκράνα» για να αξιοποιήσουν αυτό το προβάδισμα που διαθέτουν, ενώ μίλησε για την ατμόσφαιρα που επιθυμεί στο «Μοντζουίκ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ατμόσφαιρα του Μοντζουίκ: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος. Την Τρίτη (16/4) έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Το Μοντζουίκ χρειάζεται να θυμίσει μία από εκείνες τις μαγικές νύχτες του Καμπ Νόου».

Για την προσέγγισή του στη ρεβάνς κόντρα στην Παρί: «Οι ομάδες του Λουίς Ενρίκε παίζουν πάντα επιθετικά. Εμείς θέλουμε να επιτεθούμε και να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x