Europa League

«Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός»

Παρά την ήττα του κόντρα στην Τότεναμ, ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως παραμένει δυνατή ομάδα, όπως τόνισε μετά το παιχνίδι ο Ζέκα. Η εμφάνιση των «πράσινων» οφείλει να λειτουργήσει ως οδηγός για τη συνέχεια, σύμφωνα με τον Πορτογάλο, που πέτυχε το γκολ της ομάδας του στο Λονδίνο, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παρά την ήττα του κόντρα στην Τότεναμ, ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως παραμένει δυνατή ομάδα, όπως τόνισε μετά το παιχνίδι ο Ζέκα.

Η εμφάνιση των «πράσινων» οφείλει να λειτουργήσει ως οδηγός για τη συνέχεια, σύμφωνα με τον Πορτογάλο, που πέτυχε το γκολ της ομάδας του στο Λονδίνο, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ζέκα:

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι δυνατός. Παλέψαμε, σκοράραμε, τους κάναμε τη ζωή δύσκολη. Δεν τα καταφέραμε και χάσαμε την πρόκριση, αλλά είναι ενθαρρυντική η εμφάνισή μας. Νομίζω πως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού για να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια», είπε αρχικά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Δεν ήταν το πρώτο μου γκολ με κεφαλιά, έχω καταφέρει κι άλλη φορά να σκοράρω με αυτόν τον τρόπο. Όπως είπα, για εμάς ήταν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, τα δώσαμε όλα και κάναμε πολύ δύσκολο το παιχνίδι για την Τότεναμ. Ήμασταν πιο επιθετικοί και πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», ανεφερε αρχικά ο Ζέκα και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να πούμε πως χάσαμε την πρόκριση μόνο στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας τη Λάτσιο και την Τότεναμ. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει αν παίρναμε τη νίκη στα παιχνίδια αυτά».

Τέλος, για το ντέρμπι σχολίασε: «Θέλουμε τη νίκη, δεν υπάρχει στο μυαλό μας η κόπωση. Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x