Europa League

Φαν' τ Σχιπ: «Δεν θα παίξει με την ΑΕΚ ο Μπέργκβαϊν - Κανονικά ο Μπρόμπεϊ»

Ο προπονητής του Άγιαξ, Τζον Φαν' τ Σχιπ, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψε ότι ο Στίβεν Μπέργκβαϊν δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Μπρόμπεϊ που υπολογίζεται.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (22:00) στο Άμστερνταμ τον Άγιαξ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League όπου θα αναζητήσει τη νίκη προκειμένου να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Conference League.

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του «Αίαντα», Φαν' τ Σχιπ αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση, αποκαλύπτοντας την απουσία του αρχηγού της ομάδας του, Στίβεν Μπέργκβαϊν, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι του Άγιαξ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, ενώ σημείωσε ότι ο Μπρόμπεϊ θα είναι ξανά διαθέσιμος. Επιπλέον ο Ολλανδός τεχνικός, τόνισε ότι γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης»: «Ο Μπέργκβαϊν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρουμε πόσο ακριβώς θα λείψει, ωστόσο γνωρίζουμε ότι αύριο δεν θα αγωνιστεί. Ο Μπρόμπεϊ είναι έτοιμος. Προπονήθηκε κανονικά χθες και δεν έχει πρόβλημα. Γνωρίζω μερικούς παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρω τον Μάνταλο, τον Ρότα, τον Γαλανόπουλο και τον Αθανασιάδη»

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Άγιαξ με τον ίδιο στον πάγκο: «Εάν κάνουμε μια σύγκριση σε σχέση με πέντε εβδομάδες πιο πριν, νομίζω πως τα πηγαίνουμε καλά. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα. Ήρθα στη μέση της σεζόν, χωρίς προετοιμασία. Δεν μπορώ να περιμένω ραγδαίες αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x