Europa League

Βαγιαννίδης: «Δεν πάμε για δυο αποτελέσματα με τη Μακάμπι, πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε»

Για τη διακοπή και το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ξεκάθαρος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο για τη νίκη, καθώς θα πρέπει να τιμάει το τριφύλλι στη φανέλα ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο δεξιός μπακ των «πράσινων» εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα, τονίζοντας πως το θετικό που βγήκε από τη διακοπή ήταν ότι η ομάδα δούλεψε σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού, ενώ στάθηκε και στην ποιότητα της ισραηλινής ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Βαγιαννίδη στη συνέντευξη Τύπου:
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την απραξία των τελευταίων ημερών: «Ήταν και κάτι θετικό, γιατί δουλέψαμε. Είχαμε συνεχόμενες προπονήσεις. Μας βγήκε σε καλό, δουλέψαμε κάποια πράγματα και θα μπούμε πιο έτοιμοι».

Αν πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για δύο αποτελέσματα: «Δεν πάμε για δύο αποτελέσματα. Για ένα. Πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε. Σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε μόνο για τη νίκη κι όχι για την ισοπαλία. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Είναι πολύ ξεκάθαρο το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό. Για να επιστρέψουμε μετά από 14 χρόνια στην τελική φάση μίας διοργάνωσης. Το έχουμε καταλάβει όλοι, θα μπούμε όπως πρέπει. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι και πόσο καλή ομάδα θα αντιμετωπίσουμε
».

Το πού πιστεύει ότι πρέπει να δείξει μεγαλύτερη προσοχή ο Παναθηναϊκός με βάση και το πρώτο ματς στη Χάιφα: «Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε κάποια προβλήματα στην πλάτη μας. Είχαμε κάποια προβλήματα σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη, το physical είναι σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο. Τα τρεξίματα, η δύναμη και σε αυτό πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα και σίγουρα θα πάμε για τη νίκη. Η Μακάμπι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ, έχει κάποια προβλήματα με τον πόλεμο και ίσως ο ποδόσφιαρο γι' αυτούς είναι μία διέξοδος να μπουν πιο συγκεντρωμένοι και να πάρουν μία νίκη. Τους τιμάει πολύ ότι μπορούν κι αγωνίζονται παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x