Europa League

Ιωαννίδης: «Δεν τελειώνει τίποτα στο 66' - Απέδειξε γιατί είναι κορυφαίος τερματοφύλακας ο Μπρινιόλι»

Oι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ με σκορ 3-2.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βιγιαρεάλ, στάθηκε στο νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι αυτή μπορούσε με ένα γκολ να μπει στο ματς και να πάρει αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο Έλληνας στράικερ αναφέρθηκε και στη φάση του χαμένου πέναλτι που προηγήθηκε του γκολ του Παλάσιος, ενώ εκθείασε και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, χαρακτηρίζοντας τον ως «κορυφαίο τερματοφύλακα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι έτσι όπως έπρεπε από την αρχή του αγώνα. Ημασταν λίγο νωθροί. Στο ημίχρονο μπήκα και είπα ότι πρέπει να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι και μετά όλα γίνονται. Παρ’ όλο που δεχθήκαμε και τρίτο γκολ είδαμε ότι με τον γκολ του Παλάσιος μπήκαμε και πάλι στο παιχνίδι και στο παρα λίγο να πάρουμε και το αποτέλεσμα»

Για τη φάση του πέναλτι όπου δεν βρήκε δίχτυα αλλά ο Παλάσιος πήρε το «ριμπάουντ» και μείωσε ανέφερε: «Θα συμβεί και αυτό. Θα χάσουμε και πέναλτι, σημασία έχει πώς θα συνεχίσουμε το παιχνίδι. Το εύκολο θα ήταν να κατεβάσω το κεφάλι, να εκνευριστώ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα στο 66’, είχαμε μπροστά μας κοντά 30 λεπτά. Κατάφερα να σκοράρω να έρθουμε στην ισοπαλία».

Κλείνοντας στάθηκε στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι: «Απέδειξε γιατί είναι κορυφαίος τερματοφύλακας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x