Europa League

Γιοβάνοβιτς: «Κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος - Σου δίνουν μεγάλες εμπειρίες αυτά τα παιχνίδια»

Όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote Tv μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-2 από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ, όμως, έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 3-2 και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το τέλος για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Cosmote Tv, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του και στις εμπειρίες που δίνουν αυτά τα παιχνίδια.

«Λόγω της βαθμολογικής μας κατάστασης, έπρεπε να είμαστε επιθετικοί, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε. Στη διάρκεια του α’ ημιχρόνου ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις. Μέσα από λίγα λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ δίχως να είναι μεγάλη η διαφορά στο παιχνίδι. Η είσοδός μας στο β’ μέρος έφερε και το τρίτο γκολ, ήταν μετά, δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση που δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Το καταφέραμε.

Μέσα στο β’ ημίχρονο παίχτηκε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ουσιαστικά, μας αφήνει μια πικρή γεύση. Κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Το δεύτερο ημίχρονο ποδοσφαιρικά ήταν εξαιρετικό
», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουμε στους ομίλους μέσα από τα προκριματικά. Λόγω και της ποιότητας και της ταχύτητας απαγορεύονται να κάνουμε λάθη. Είναι μεγάλες οι εμπειρίες, σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Σήμερα ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Βιγιαρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθειά μας ήταν κάτι που σε εμένα, μου δίνει μια πολύ μεγάλη αίσθηση ότι ήμαστε μια ομάδα που μπορεί να είναι ανταγωνιστική ανεξαρτήτως σκορ», ήταν τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x