Europa League

Νικολογιάννης: «Τα πολύ φτηνά λάθη κόστισαν ξανά στον Παναθηναϊκό – Δεν στέκονται πολλές ομάδες όρθιες μετά από 3-0»

Ο Παναθηναϊκός κρατάει την πρόκριση στα χέρια του αλλά πρέπει να βελτιώσει οπωσδήποτε την άμυνά του όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM και έκανε ειδική μνεία στην αντίδραση που έβγαλε.

Στο… ίδιο έργο θεατές με τον Παναθηναϊκό να επιβεβαιώνει την κακή του αμυντική λειτουργία, κάνοντας πολλά ατομικά λάθη, απέναντι και στη Βιγιαρεάλ, αλλά να βγάζει και αντίδραση, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είχαμε μια επανάληψη όσων γίνονται σε όλα τα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού χθες. Ατομικά λάθη, πολύ φτηνά λάθη, τα οποία απαγορεύονται σε τέτοιο επίπεδο. Επειδή ο Αράο είναι ένας παίκτης που ξέρει μπάλα, δεν πιστεύω να το έχει κάνει πολλές φορές στην καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός συνολικά ήταν καλύτερος. Μιλάμε για μια ομάδα που τώρα έμαθε να κάνει βήματα στην Ευρώπη και όταν παίζεις με ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος είναι υπέρβαση οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε μια χαρά, είχε την ευκαιρία του Ρούμπεν, αλλά και ένα πεντάλεπτο καταστροφικό. Στο δεύτερο μπήκε με ένα γκολ από τα αποδυτήρια, ήταν πολύ επίφοβο να ανοίξει το σκορ, αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβγαλαν μια πολύ μεγάλη αντίδραση. Άρχισαν να μαρκάρουν σωστά, να πηγαίνουν στην μπάλα. Πήγε να κάνει μια ιστορική ανατροπή, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορεί να σταθούν όρθιες μετά από ένα 3-0. Δεν μπορεί να βάζεις δύο γκολ σε ένα ευρωπαϊκό ματς και να μην παίρνεις τίποτα. Έχει ανάγκη έναν στόπερ, κάνει μπαμ αυτό. Αποδεικνύεται ότι ο Μάγκνουσον είναι μεγάλη απώλεια. Η αντίδραση που έβγαλε είναι ένα καλό νέο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι η είσοδος των Ιωαννίδη και Βιλένα βοήθησε πάρα πολύ το «τριφύλλι», αλλά και ότι ο Αϊτόρ ήταν πολύ καλός συνολικά στην αναμέτρηση του «Θεράμικα».

Παράλληλα, ο Νικολογιάνης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κρατάει την πρόκριση στα χέρια του, αλλά πρέπει να βελτιώσει οπωσδήποτε την ανασταλτική του λειτουργία, καθώς δεν υπάρχει ένας παίκτης με ηγετικές ικανότητες στα μετόπισθεν.

Ενώ μνημόνευσε και την υποστήριξη του κόσμου των «πράσινων» προς τον Μπρινιόλι, τόσο στην διάρκεια όσο και μετά το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Ακούστε το ηχητικό
:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x