Europa League

Μουρίνιο: «Αν πάρουμε έναν αμυντικό τον Ιανουάριο θα είμαι ευτυχισμένος»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Ρόμα με την Σέριφ και σχολίασε μεταξύ άλλων τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Η Ρόμα την Πέμπτη (14/12, 19:45) θα υποδεχθεί την Σέριφ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ενόψει του αγώνα και αναφέρθηκε τόσο στα μεταγραφικά των Ρωμαίων, όσο και στο μέλλον του στον πάγκο των «τζαλορόσι».

«Οι μεταγραφές μας είναι πάντα συνδεδεμένες με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Το υπολογίζω, είμαι ο προπονητής. Είμαστε μαζί, δεν είναι πως εγώ θέλω ένα πράγμα, ο Τιάγκο ένα άλλο και οι ιδιοκτήτες κάτι άλλο. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα. εν ζηλεύω αλλά η Σίτι πλήρωσε 80 εκατομμύρια ευρώ για τον Φίλιπς και τον Ιανουάριο τον διώχνει και παίρνει έναν άλλο παίκτη. Εμείς είμαστε διαφορετική ιστορία. Θα ήθελα 1,2,3,4 παίκτες, όλοι προσπαθούμε να διορθώσουμε την ομάδα και να είμαστε πιο δυνατοί αλλά έχουμε δυσκολία να το κάνουμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σας το λέω με ειλικρίνεια, ένα πάρουμε έναν αμυντικό τον Ιανουάριο, θα είμαι ευτυχισμένος. Θα ήθελα περισσότερα; Σίγουρα, αλλά δεν είναι δυνατό. Εκείνοι δουλεύουν για να μου δώσουν λύσεις για έναν αμυντικό, έπειτα αν τον πάρουμε θα έχουμε δυσκολίες για τη λίστα της UEFA.

Θα μου άρεσε ο κόσμος να καταλαβαίνει την ειλικρίνεια όταν μιλάμε για τους στόχους. Ένα πράγμα είναι να θέλουμε και ένα άλλο να μπορούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πάρουμε έναν αμυντικό που να μπορεί να βοηθήσει».


Όσον αφορά για το μέλλον του στην Ρόμα: «Δεν έχω να σκεφτώ κάτι για το μέλλον μου, στο μυαλό μου είναι όλα ξεκάθαρα. Με συγκινούν οι εκδηλώσεις του κόσμου υπέρ μου αλλά δεν πρέπει να το κάνουν για μένα, οι παίκτες αξίζουν την υποστήριξη».

Ενώ ολοκλήρωσε: «Για το sold out με την Σέριφ δεν έχω να πω κάτι, την ημέρα που δεν θα είναι γεμάτο το Ολίμπικο θα είναι μία αρνητική έκπληξη για μένα. Είναι ωραίο και μας δίνει κίνητρο το γεμάτο γήπεδο. Την Πέμπτη θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη για αυτούς, για εμάς, για το ποδόσφαιρο που πρέπει να το σεβόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x