Europa League

Ναπολεόνι: «Ονειρεύομαι την πρόκριση με Φενέρ»

Δεν πετάει λευκή πετσέτα. Ο Στέφανο Ναπολεόνι ονειρεύεται πρόκριση του Ατρόμητου επί της Φενέρμπαχτσε. «Πιο δύσκολο το γκολ μου από του Φαν Πέρσι», ανέφερε ο Ιταλός επιθετικός.

Σεβασμός ναι, φόβος όχι. Ο Στέφανο Ναπολεόνι έδωσε το σύνθημα για το ματς του Ατρόμητου με τη Φενέρμπαχτσε και ανέφερε ότι ονειρεύεται την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. «Έχουμε διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με πέρυσι», σχολίασε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και συνέκρινε το τέρμα του, με αυτό του Φαν Πέρσι κόντρα στην Ισπανία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, που σημειώθηκαν με κεφαλιά ψαράκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Ξέρουμε με ποιον αντίπαλο έχουμε να παίξουμε. Θα δείξουμε σεβασμό, αλλά δεν θα φοβηθούμε. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θα είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε αρχικά.

Σας έχει υποσχεθεί ο πρόεδρος έξτρα πριμ;
«Δεν σκεφτόμαστε για πριμ. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε τη Φενέρ, όχι όμως για τα λεφτά. Είναι ό,τι καλύτερο να παίζεις με τόσο μεγάλες ομάδες. Αν θα μας πει τίποτα αργότερα ο πρόεδρος, είναι κάτι που δεν γνωρίζω».

Είχες πετύχει με τον Φαν Πέρσι παρόμοια γκολ. Αυτός στο Μουντιάλ, εσύ με τον Αστέρα Τρίπολης.
«Εγώ είμαι ο Ναπολεόνι και το έβαλα με τον Αστέρα Τρίπολης, αυτό στο Μουντιάλ. Όταν το βάζει ο Ναπολεόνι δεν γίνεται τόσος ντόρος. Το δικό μου ήταν φυσικά πιο δύσκολο».

Τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι;
«Έχουμε διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με πέρυσι. Ο προπονητής μας άλλαξε πολύ. Ήρθαν και παίκτες που επιδιώκουν όλοι το ίδιο, νίκες, μαζί με τα άλλα παιδιά που έμειναν. Με την ΑΪΚ δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Έχεις ονειρευτεί να τρυπήσεις την άμυνα της Φενέρ;
«Είναι κάτι ωραίο να παίζεις αντίπαλος με τους παίκτες που έχει η Φενέρ. Αυτό μας κάνει να έχουμε περισσότερο κίνητρο. Αυτό που ονειρεύομαι όμως είναι να περάσει η ομάδα στους ομίλους. Μακάρι να το πετύχουμε».

Όταν ο Ατρόμητος είναι αουτσάιντερ λειτουργεί καλύτερα. Είναι θετικό αυτό για εσάς;
«Έντεκα αυτοί, έντεκα και εμείς. Η μπάλα είναι στρογγυλή. Πάμε να παίξουμε. Αυτό είναι κάτι εξωαγωνιστικό που μου λέτε».

Το καλύτερο σκορ για αύριο;
«5-0. Τι να σας πω... Στόχος είναι να περάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x