Europa League

Ντέμης: «Θα μπορούσε να ''κλέψει'' ένα βαθμό ο Ολυμπιακός - Είχε ανασφάλεια και δεν ήταν θαρραλέος»

Στην απόδοση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στα δεδομένα της εμφάνισης του Ολυμπιακού στην ήττα του με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Fair Play» ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παραγωγός του σταθμού ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να «κλέψουν» ένα βαθμό από το ματς, θυμίζοντας τη διαφορετική συμπεριφορά των Πειραιωτών μετά το γκολ που δέχτηκαν, ωστόσο, υπογράμμισε ότι δεν ήταν θαρραλέοι σε επίπεδο δημιουργίας στο παιχνίδι τους.

Συγκεκριμένα, πρόσθεσε ότι έπρεπε να κάνει περισσότερες τελικές, τονίζοντας πως η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν διστακτική και μαζεμένη, δείχνοντας μια ανασφάλεια, την οποία ο Ντέμης Νικολαΐδης την απέδωσε τόσο στην ποιότητα του αντιπάλου, όσο και στη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική στη Stoiximan Super League με 4-2.

Παράλληλα, έκανε λόγο πως σε τακτικό επίπεδο ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να ήθελε κάτι άλλο που δεν του βγήκε, ενώ πρόσθεσε ότι μια ισοπαλία στο Λονδίνο θα ήταν σημαντική για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x