Europa League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φέτος στέκεται όρθιος στην Ευρώπη, αλλά θέλει κι άλλο χρόνο, ομάδα 4 μηνών είναι»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι και τόνισε πως οι Πειραιώτες κατάφεραν και άγχωσαν τη Γουέστ Χαμ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με μία φάση και με το δοκάρι του Μαντί έχασε το παιχνίδι.

Αυτό που μένει είναι πως ο Ολυμπιακός, από εκεί που πέρυσι περνούσε μόνο στα πέναλτι και τον Απόλλωνα Λεμεσού και δεν έκανε σεφτέ στον όμιλο, φέτος αν μη τι άλλο έχει άλλη εικόνα, απέκλεισε τη Γκενκ και έχει σταθεί απολύτως ανταγωνιστικά και στα τρία παιχνίδια του με Άγγλους και Γερμανούς (2-3 από Φράιμπουργκ, 2-1 και 0-1 με Γουέστ Χαμ), θυμίζοντας και ότι όπως είχε δοκάρι χθες ο Καμαρά, είχε και ο Φορτούνης με τη Φράιμπουργκ.

«Σίγουρα η ομάδα έχει να φτιάξει πολλά πράγματα ακόμα. Δέχεται καθοριστικά γκολ στο τέλος των αγώνων της. Έχει από λάθος εφαρμογή του οφσάιντ από τα ακραία μπακ έχασε και χθες και ήρθε ισοπαλία με την Μπάτσκα Τόπολα, όμως μέσα σε τέσσερις μήνες, είναι αδύνατον ποδοσφαιρικά να αλλάξει μία ολοκληρωτικά προς το καλύτερο. Χρειάζεται πολύ χρόνο ακόμα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έκανε ατομική κριτική στους παίκτες, εκθειάζοντας μέχρι τη θέση «8» και είπε ότι θα περίμενε πολύ περισσότερα από τον Ποντένσε.

Ακούστε και τι είπε για την καλή εικόνα του Σκάρπα, για δεύτερο παιχνίδι που μπαίνει ως αλλαγή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x