Europa League

Αντύπας: «Οπωσδήποτε νίκη στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, να πάει με ηρεμία στη διακοπή και να διορθώσει τα κακώς κείμενα»

Ακούστε το σχόλιο του Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Λονδίνο.

Το δικό του σχόλιο μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, με 0-1 από τη Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, έκανε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός πήγε με ένα πλάνο να κρατήσει τους Άγγλους και να μην τον πιέσουν. Δεν δέχθηκε την τρομερή πίεση ο Ολυμπιακός. Ήταν σε καλή μέρα ο Πασχαλάκης, όπως και ο Ρέτσος, έστω και αν γλίστρησε δύο φορές. Ήταν ένα ματς, στο οποίο ο Ολυμπιακός ήθελε να αντέξει, και να βγάλει μία καλή κόντρα, όπως έκανε με τον Ποντένσε και στο δεύτερο μέρος άντεχε, δέχθηκε πίεση και παρότι δέχθηκε το γκολ, είχε δύο καλές στιγμές. Με το δοκάρι του Καμαρά, να πάρει μία ισοπαλία, να τον κρατήσει ζωντανό για το Europa», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μετά το σοκαριστικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έβγαλε πιο ζωντανό πρόσωπο, απέναντι σε μία ομάδα Premier League και καλή ομάδα, που έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα για μεταγραφές, όπως τα 45 εκατ. ευρώ για τον Κούντους από τον Άγιαξ. Ο Ολυμπιακός στάθηκε, άντεξε και έβγαλε ορισμένα πράγματα. Θα περίμενα περισσότερα από τον Ποντένσε, ο Φορτούνης προσπάθησε αρκετά να είναι δημιουργικός. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, πήγε να βγάλει 2-3 επιθέσεις και του έφυγε η μπάλα, όπως με τον Αλεξανδρόπουλο. Σε αυτά τα παιχνίδια, τις λίγες φάσεις που θα σου παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Τώρα ο Ολυμπιακός έχει το ματς στην Τρίπολη, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει, και να διορθώσει κακώς κείμενα στη διακοπή. Ο Ολυμπιακός, πέρα από τα ντέρμπι, έχει φάει φάσεις από τη Λαμία, τον Πανσερραϊκό… Αυτό πρέπει να το βελτιώσει πολύ στη διακοπή. Με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ένας… “τελικός” και πρέπει να πάει με ηρεμία στη διακοπή, γιατί όταν κάνεις γκέλα, είναι να έρθει γρήγορα το επόμενο ματς και να προχωρήσουν παρακάτω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x