Αγγλία

Ο Ντε Μπρόινε είναι ο πρώτος «assistman» της Μάντσεστερ Σίτι… σε 12 παιχνίδια μόλις!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε για τα καλά και μετράει πια τις περισσότερες ασίστ από κάθε άλλο συμπαίκτη του. Το περίεργο είναι ότι το έχει καταφέρει στα 12 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος!

Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο ένας και μοναδικός «Mr. Assist»!

Ο Βέλγος ήταν ο δημιουργός των τεσσάρων από τα πέντε γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στην ευρεία νίκη με 6-2 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λούτον για τον πέμπτο γύρο του FA Cup.

Κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα έβλεπε αυτό που δεν μπορούσαν να δουν οι άλλοι και απλά έφερνε τον Νορβηγό σε θέση βολής. Σαν να του έβαζε ένα ποτήρι νερό!

Η επιστροφή του Ντε Μπρόινε ήταν καθοριστική στη θεωρία, όμως αποδεικνύεται συνεχώς και στην πράξη. Με τις τέσσερις ασίστ το βράδυ της Τρίτης ο 32χρονος διορατικός μέσος έφτασε τις 10 στη σεζόν και έγινε ο πρώτος της σχετικής κατηγορίας εντός «Πολιτών». Μόνο που έφτασε στον συγκεκριμένο αριθμό σε 12 παιχνίδια, όσα δηλαδή έχει προλάβει να αγωνιστεί φέτος!

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντε Μπρόινε έμεινε εκτός δράσης για σχεδόν πέντε μήνες και επέστρεψε στα τέλη του Δεκεμβρίου. Αναμένεται λοιπόν να είναι κομβικός στα απαιτητικά παιχνίδια που έρχονται όσο η χρονιά οδεύει προς το φινάλε της.



Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x