Super League 2

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής με κερδισμένο τον Λεβαδειακό!

Λάρισα και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι κορυφής του Α' ομίλου της Super League 2, με τους Βοιωτούς να χαμογελούν, κρατώντας το +9 από τους Θεσσαλούς!

Διατήρησε το προβάδισμα για την άνοδο ο Λεβαδειακός!

Οι Βοιωτοί ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τη Λάρισα στην AEL FC Arena στο ντέρμπι κορυφής της 24ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, που κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες.

Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Θεσσαλίας, με περίπου 10.000 να δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. «Κερδισμένη» από το παιχνίδι ήταν η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που είναι στην πρώτη θέση με 52 βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά του +9 -με παιχνίδι παραπάνω- από τη Λάρισα (43β.).


Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με τις δυνατές μονομαχίες να πρωταγωνιστούν, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων έδιναν έμφαση στην προφύλαξη των μετόπισθεν. Στο 18’ ο Μπαΐροβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά και βλέποντας τον Σουλούκο έξω από την εστία του επιχείρησε από δύσκολη γωνία να τον «κρεμάσει», ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.

Ακόμη και μετά το πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες δεν έπαιρναν ρίσκα επιθετικά, κάτι που οδήγησε στο να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα. Στο 52’ η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι για παράβαση του Μεχία, αλλά ο διαιτητής Διαμαντόπουλος τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Παπαγεωργίου για «θέατρο».

Ένα λεπτό αργότερα (53’) οι Βοιωτοί είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα! Ο Μπαΐροβιτς βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο δυνατό σουτ που έκανε αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Σουλούκο, που κράτησε το 0-0.

Ο Γκουστάβο απείλησε στο 57' με εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Σουλούκος ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 86' η Λάρισα έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Πλέγας έκανε το σουτ, με τον Γκροθ να προχωράει σε μεγάλη επέμβαση. Στα τελευταία λεπτά η Λάρισα προσπάθησε να βρει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, χωρίς όμως επιτυχία, με το 0-0 να παραμένει έως το τέλος.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2:

Κυριακή (25/02)
Λάρισα - Λεβαδειακός 0-0
ΑΕΚ Β' - Ηρακλής (15:00)
Απόλλων Πόντου - Μακεδονικός (15:00)

Δευτέρα (25/02)
Καμπανιακός - Αιολικός (15:00)

Τρίτη (26/02)
Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Super League 2:

Σάββατο (24/02)
Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' 1-0
(63' πεν. Μπαράλες)

Κυριακή (25/02)
Γιούχτας - Ηλιούπολη (15:00)
Διαγόρας Ρόδου - Παναχαϊκή (15:00)
Τηλυκράτης - Athens Kallithea (15:00)
Αιγάλεω - Χανιά (15:00)

Δευτέρα (26/02)
Παναθηναϊκός Β' - Ιωνικός (16:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x