Super League 2

Τούμπαρε τον Παναθηναϊκό Β και επέστρεψε στις νίκες το Αιγάλεω - Τσίμπησε βαθμό στον Βόλο στο φινάλε η ΑΕΚ Β

Το Αιγάλεω βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με μεγάλη ανατροπή πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού Β. Στο άλλο ματς με γκολ στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ Β τσίμπησε βαθμό με 1-1 κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Ψυχωμένο Αιγάλεω, ανέτρεψε το σκορ και πήρε μεγάλη νίκη!

Η ομάδα του Δυτικών Προαστίων επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’ για τη 17η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που δέχτηκε πρώτη γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά βρήκε δύο τέρματα στην επανάληψη και πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».

Και αυτό, διότι, ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς και είναι στο -5 από την πένταδα και την Καλαμάτα που αγωνίζεται αυτή την ώρα με τον Ιωνικό, ενώ απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, το «τριφύλλι» υποχώρησε στην 11η θέση με 14 πόντους και είναι μόλις στο +1 από την τελευταία, Παναχαϊκή.

Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στο φινάλε του πρώτου 45λέπτου και συγκεκριμένα στο 44’ με το σουτ του Φουρτάδο που νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, όλα άλλαξαν θετικά για το Αιγάλεω. Ανέβασε την έντασή του, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισε στο 52’ με την εκτέλεση πέναλτι του Βαρκάς. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 87’ με τον Μίσκου, με το Αιγάλεω να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης που του δίνουν ψυχολογία, αλλά και περισσότερες πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Στο άλλο ματς, με γκολ στο φινάλε η ΑΕΚ Β’ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Νίκη Βόλου (1-1) για την 20η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2.

Έτσι, οι Βολιώτες έχασαν σημαντική ευκαιρία για να προσπεράσουν τον 3ο Μακεδονικό, μένοντας στην 4η θέση με 25 βαθμούς και στο -1. Από την άλλη, η «Ένωση» με 20 πόντους είναι στο -4 από τον 5ο ΠΑΟΚ Β’ και την πρώτη πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και πήραν το προβάδισμα στο 7’ με τον Χρήστο Τζιώρα και ενώ όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν τη νίκη, στις καθυστερήσεις οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι με τον Θεοδωρίδη, που τους έδωσε τη δυνατότητα να μην φύγουν με άδεια τα χέρια από την πόλη της Μαγνησίας. Ο Μαχαίρας ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

1ος όμιλος

20η αγωνιστική

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Β 0-3

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Ηρακλής 2-0
(21' Νίκας, 42' Κουάδρα)

ΑΕΛ-Κοζάνη 2-0
(6' Ηλιάδης, 20' Παπαγεωργίου)

Απόλλων Πόντου-Καμπανιακός 2-0
(25' Μπλανκ Καζάου)

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Νίκη Βόλου-ΑΕΚ Β 1-1
(7' Τζιώρας - 90+2' Μαχαίρας)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική

ΠΑΟΚ Β-ΑΕΛ
ΑΕΚ Β-Απόλλων Πόντου
Αιολικός-Λεβαδειακός
Κοζάνη-Καμπανιακός
Ηρακλής-Νίκη Βόλου

2ος όμιλος

17η αγωνιστική

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός Β-Γιούχτας Αρχανών 3-1

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Χανιά-Athens Kallithea FC 0-0

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-2
(27' Πατρινός - 26' Μάντιτς, 90'+3' Μπαρμπάρο)

Διαγόρας-Τηλυκράτης 0-2
(51' Ρουγκάλας, 62' Νιφορόπουλος)

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β 2-1
(52' Βαρκάς, 87' Μίσκου - 44' Φουρτάδο)
Καλαμάτα-Ιωνικός (16:00)

Η επόμενη (18η) αγωνιστική

Παναθηναϊκός Β-Χανιά
Διαγόρας-Ολυμπιακός Β
Γιούχτας Αρχανών-Αιγάλεω
Τηλυκράτης-Καλαμάτα
Ιωνικός-Παναχαϊκή
Athens Kallithea FC-Ηλιούπολη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x