Super League 2

Σε καλό δρόμο το «μπάσιμο» Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή: Δίνει γενναία χορηγία για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή! Το ραντεβού ανάμεσα στον Στράτο Ευγενίου και τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη έγινε σήμερα (16/11), τελικά και η εμπλοκή του δεύτερου στην ΠΑΕ βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η εμπλοκή του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τον Ηρακλή! Αυτό είναι το συμπέρασμα της σημερινής (16/11) συνάντησης, που είχε με τον Έλληνα επιχειρηματία στην Αθήνα ο ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων» Στράτος Ευγενίου, όπως αποκαλύπτει το metrosport.gr.

Το ραντεβού, σημειώνει το ρεπορτάζ, ήταν να γίνει την επόμενη εβδομάδα, αλλά η ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου το επιτάχυνε. Προς αυτή την κατεύθυνση πίεσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανόλευκων», οι οποίοι, πικραμένοι από τη νέα ήττα χθες το βράδυ, μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ταξίδεψαν στην Τρίγλια και είχαν συζήτηση σε έντονο ύφος με τον Κώστα Σγουρή! Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Σγουρή, που υπέβαλε μετά από αυτό το γεγονός την παραίτησή του, έγινε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ευγενίου. Κατά την επικοινωνία του ζήτησαν να επισπεύσει τη συνάντηση του με τον κ. Μονεμβασιώτη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, λοιπόν, ταξίδεψε σήμερα στην Αθήνα, όπου συναντήθηκε με τον Έλληνα επιχειρηματία.

Ο κ. Μονεμβασιώτης του επιβεβαίωσε ότι παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ, αλλά του ζήτησε πίστωση χρόνου, προκειμένου να ολοκληρώσει τον έλεγχο των οικονομικών εκκρεμοτήτων των προηγούμενων ΑΦΜ των «κυανόλευκων». Ως απόδειξη, πάντως, των προθέσεων του ενημέρωσε τον κ. Ευγενίου, ότι θα δώσει μία γενναία χορηγία, η οποία θα αποτελέσει ανάσα για την ομάδα και θα την βοηθήσει στην ενίσχυσή της κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η κίνηση αυτή, που εκτιμάται ως βήμα προόδου για την εμπλοκή του κ. Μονεμβασιώτη στην ομάδα, είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Ευγενίου να έχει τη διάθεση, πλέον, να συμβουλεύεται και τον Έλληνα παράγοντα σε μελλοντικές του αποφάσεις. Όπως για παράδειγμα αυτή της πρόσληψης του νέου προπονητή.

Ακόμη, ο κ. Μονεμβασιώτης ζήτησε από τον κ. Ευγενίου, όταν θα ολοκληρωθεί η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, να παραμείνει στη διοίκηση. Πρόταση την οποία τη σκέφτεται ο σημερινός ιδιοκτήτης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x