Super League 2

Ιωνικός: Επιστολή σε ΚΕΔ και Μάνταλο για το ματς με Παναθηναϊκό Β – Ανέβασε βίντεο με τρία πέναλτι που ζητά

Σε επίσημη διαμαρτυρία για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β προχώρησε ο Ιωνικός, επισυνάπτοντας και βίντεο με τα τρία πέναλτι που ζητά.

Επιστολή στην ΚΕΔ και τον Σταύρο Μάνταλο για το παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό Β έστειλε ο Ιωνικός, με τους Νικαιώτες να έχουν μεγάλα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» επισύναψαν και βίντεο με τις φάσεις, για τις οποίες διαμαρτύρονται. Συγκεκριμένα, ζητούν τρία πέναλτι.

Στη σχετική τους ανακοίνωση, δε, αναφέρουν ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Μανδαλενάκης, παραδέχθηκε τα λάθη του μετά τη λήξη του αγώνα στον εκπρόσωπο του Ιωνικού, Βαγγέλη Σουφλέρη, παρουσία και του παρατηρητή αγώνα, κ. Βαπόρη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός παραθέτει οπτικό υλικό, από τα σοβαρά διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Προς πρόεδρο & Μέλη ΚΕΔ,
Υπόψην κ. Σταύρου Μάνταλου,

Με μεγάλη μας λύπη γίναμε ξανά θεατές στο ίδιο έργο. Διαβιβάζουμε οπτικό υλικό με τις ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ σε βάρος της ομάδας μας, στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.

Λάθη τα οποία ο ίδιος ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μανδαλενάκης, παραδέχθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στον Εκπρόσωπο της ομαδας μας Βαγγέλη Σουφλέρη , παρουσία του παρατηρητή αγώνα κ. Βαπόρη.

Παραθέτουμε λοιπόν τα παρακάτω βίντεο και ζητάμε για ακόμη μια φορά ίση αντιμετώπιση με όλες τις ομάδες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x